25.7 C
Athens
Δευτέρα, 14 Οκτωβρίου, 2024

Μακεδονικός: Πενταπλό χτύπημα με Τζουβάρα, Στρυβάκη, Πασχαλίδη, Λάζαρη και Κούντα (pic)

Με πέντε παίκτες ενισχύθηκε ο Μακεδονικός που ετοιμάζεται για τη συμμετοχή του στη National League 2.

Έτσι με πολυετή εμπειρία στις Εθνικές κατηγορίες και με άνοδο πέρυσι με τον ΚΑΟ Χαλκιδικής θα αγωνιστεί στους «πράσινους» ο Αλέξανδρος Τζουβάρας (1,91 – 32 ετών, 5,2 π., 3 τριπ.), ενώ από τους Μαχητές Πευκών προέρχεται ο Γιάννης Στρυβάκης (1,88 – 20 ετών, 12 συμμετοχές).

Οκτώ συμμετοχές στη National League 1 με τη ΔΕΚΑ είχε ο Πασχάλης Πασχαλίδης (2,03 – 18 ετών) που επίσης θα φοράει τα «πράσινα», όπως και ο Αλέξανδρος Λάζαρης (2,01 – 19 ετών, 1,6 π., 4 τριπ.) που αγωνίζονταν στον Φίλιππο Βέροιας.

Τέλος, από τους Αετούς Βέροιας μετακόμισε στη Νεάπολη ο Νίκος Κούντας (1,84 – 19 ετών) έχοντας ξεκινήσει τη χρονιά στη ΧΑΝΘ.

Αναλυτικά:

«-Η διοίκηση του ΑΣ Μακεδονικός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον καλαθοσφαιριστή Αλέξανδρο Τζουβάρα!

Ο 32χρονος (07/05/1992) guard προέρχεται από το πρωτάθλημα της National League 2 όπου συμμετείχε με την ομάδα του ΚΑΟ Χαλκιδικής, πανηγυρίζοντας μάλιστα πέρυσι την άνοδο στη National League 1.

Ξεκίνησε το μπάσκετ από τη ακαδημία του Μακεδονικού και έμαθε τα μυστικά του μπάσκετ από την ηλικία των έξι ετών, παραμένοντας στην ομάδα μας για δώδεκα χρόνια, έως την ηλικία των 18 ετών. Στη συνέχεια αγωνίστηκε σε ΣΑ Στρατωνίου, Σταυρούπολης ΕΝ.ΚΑΛ., ΣΑΑΚ Ανατόλια, ΜΓΣ Γέφυρας, Ευρώπη Πευκοχωρίου. Τελευταίος του σταθμός ήταν ο ΚΑΟΧ.

Η διοίκηση του συλλόγου καλωσορίζει ξανά τον Αλέξανδρο στην μεγάλη «πράσινη» οικογένεια και του εύχεται υγεία και επιτυχίες με τα χρώματα μας!

 - Η διοίκηση του ΑΣ Μακεδονικός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον καλαθοσφαιριστή Γιάννη Στρυβάκη!

Ο 20χρονος (27/09/2004) point guard προέρχεται από το πρωτάθλημα της National League 1 όπου συμμετείχε με την ομάδα των Μαχητών Πεύκων. Ακόμη, ο Στρυβάκης εκπαιδεύτηκε σε Μαντουλίδη.

Πριν δύο χρόνια ο νεαρός guard αγωνιζόταν στην ομάδα μας, όταν ο Μακεδονικός έχασε στα playoff την άνοδο στην Α2.

Η διοίκηση του συλλόγου καλωσορίζει τον Γιάννη στην μεγάλη «πράσινη» οικογένεια και του εύχεται υγεία και επιτυχίες με τα χρώματα μας!

- Η διοίκηση του ΑΣ Μακεδονικός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον καλαθοσφαιριστή Πασχάλη Πασχαλίδη!

Ο 18χρονος (15/05/2006) center προέρχεται από το πρωτάθλημα της National League 1 όπου συμμετείχε με την ομάδα ΔΕΚΑ, όντας αθλητής της την τελευταία τετραετία (2020-24). Πριν τη ΔΕΚΑ, ο Πασχαλίδης αγωνίστηκε για δύο χρόνια (2018-20) στην Σταυρούπολη ΕΚ.

Η διοίκηση του συλλόγου καλωσορίζει τον Πασχάλη στην μεγάλη «πράσινη» οικογένεια και του εύχεται υγεία και επιτυχίες με τα χρώματα μας!

- Η διοίκηση του ΑΣ Μακεδονικός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον καλαθοσφαιριστή Αλέξανδρο Λάζαρη!

Ο 19χρονος (23/03/2005) power forward προέρχεται από το πρωτάθλημα της National League 1 όπου συμμετείχε με την ομάδα Φίλιππο Βέροιας.

Ο Λάζαρης ξεκίνησε το μπάσκετ από την ΜΕΝΤ. Στη συνέχεια αγωνίστηκε στην Αναγέννηση Ρυσίου και μετέπειτα στον Ηρακλή (Α2).

Η διοίκηση του συλλόγου καλωσορίζει τον Αλέξανδρο στην μεγάλη «πράσινη» οικογένεια και του εύχεται υγεία και επιτυχίες με τα χρώματα μας!

- Η διοίκηση του ΑΣ Μακεδονικός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον καλαθοσφαιριστή Νίκο Κούντα!

Ο 19χρονος (22/05/2005) guard προέρχεται από το πρωτάθλημα της National League 2 όπου συμμετείχε με τους Αετούς Βέροιας στο δεύτερο μισό της περσινής χρονιάς. Το α’ μισό της σεζόν 2023-24 αγωνίστηκε την ΧΑΝΘ (National League 1).

Ο Κούντας ξεκίνησε το μπάσκετ στην ακαδημία BBA Καβάλας και ακολούθησαν οι ομάδες Ενωση Καβάλας, Αστέρας Καβάλας, Αγία Βαρβάρα Καβάλας και Αετός Φιλύρου.

Η διοίκηση του συλλόγου καλωσορίζει τον Nίκο στην μεγάλη «πράσινη» οικογένεια και του εύχεται υγεία και επιτυχίες με τα χρώματα μας!».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ