28.3 C
Athens
Σάββατο, 5 Οκτωβρίου, 2024

Αίας Ευόσμου: Από την ΑΕΚ Άργους και τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη για τους «ερυθρόλευκους» ο Σιναντίνοβιτς (pic)

Στη Θεσσαλονίκη επιστρέφει μετά από 9 χρόνια ο Έντι Σιναντίνοβιτς  (1,93 – 36 ετών) για να αγωνιστεί στον Αίαντα Ευόσμου.

Ο έμπειρος γκαρντ διαθέτει μια πολύ μεγάλη διαδρομή καθώς εκτός από την πατρίδα του στην Σερβία έχει αγωνιστεί σε Βουλγαρία, Βόρεια Μακεδονία, Βοσνία, Κροατία, Εσθονία, Ρουμανία, Αδριατική λίγκα, Τσεχία, Λετονία, Λιθουανία ενώ τελευταίος του σταθμός ήταν η Przemysl στη Πολωνία (9 π., 6,5 ασίστ).

Στην Ελλάδα έχει αγωνιστεί στην Elite League με τη ΑΕΚ Άργους (2011-2012) και σε 11 παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ στην Basket League (2014-2015).

Αναλυτικά:

«Στον Αία Ευόσμου ο Edi Sinadinovic.

 «Το Τμήμα Καλαθοσφαίρισης του Α.Π.Σ. ΑΙΑΝΤΑ ΕΥΟΣΜΟΥ ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον Σέρβο αθλητή Edi Sinadinovic για την νέα αγωνιστική χρονιά».

 ΑΣ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ:

Γεννήθηκε στις 28/04/1988, έχει ύψος 1.93μ. και αγωνίζεται ως γκαρντ.

 Ξεκίνησε την καριέρα του από το Masinac της Σερβίας, έπειτα αγωνίστηκε στην CSKA Σόφιας, την Ovce Pole των Σκοπίων, την ΑΕΚ Άργους στην Α2, την Zrinjski στην Βοσνία, την Jolly στην Κροατία και πέρασε από τα πρωταθλήματα της Βοσνίας, της Εσθονίας και της Ρουμανίας πριν αγωνιστεί με την φανέλα του ΠΑΟΚ την σεζόν 2014-15.

 Τις επόμενες χρονιές φόρεσε την φανέλα ομάδων από τα πρωταθλήματα της Τσεχίας, της Λετονίας και της Λιθουανίας, ενώ πέρυσι αγωνίστηκε στην Πολωνία και την Przemysl.

 Η οικογένεια του Αίαντα καλωσορίζει τον Edi και του εύχεται υγεία και καλή επιτυχία!».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ