21.2 C
Athens
Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου, 2024

Μανωλόπουλος: “Δεν αρκεί πάντα η ψυχή”

Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος ήταν ανακουφισμένος από τη νίκη που πήρε η ΑΕΚ, ωστόσο ήταν φανερό πως περίμενε περισσότερα από τους παίκτες του. Τους δικαιολόγησε πάντως, καθώς είχε προηγηθεί το ψυχοφθόρο παιχνίδι με τη Βενέτσια, φρόντισε ωστόσο να επισημάνει πως δεν μπορεί πάντα να κερδίζει η... ψυχή.

"Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι", είπε. "Το Ρέθυμνο είναι καλή ομαδα. Ο τρόπος με τον οποίον παίζει είναι ιδιαίτερος και είναι απαραίτητη η συγκέντρωση και στα 40 λεπτά. Εμείς ήταν φανερό ότι είχαμε αδειάσει πνευματικά και ενεργειακά μετά τον αγώνα με τη Βενέτσια. Δεν είναι ότι ξεκινήσαμε άσχημα το παιχνίδι. Απλώς κάναμε αρκετά λάθη στο πρώτο ημίχρονο, θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει πιο μεγάλη διαφορά, αλλά δεν το κάναμε. Το τρίτο δεκάλεπτο ήταν καταστροφικό, αλλά στο τέλος, παρά την κούραση, δείξαμε χαρακτήρα. Παίξαμε καλή άμυνα και πήραμε δύσκολη νίκη.

Έχουμε δείξει αρκετές φορές στο παρελθόν ότι έχουμε ψυχή, αλλά δεν αρκεί πάντα. Πρέπει να παίζουμε καλά επί 40 λεπτά. Έχει συμβεί να κυνηγάμε στο σκορ κι άλλες φορές. Με την Εστουντιάντες, ας πούμε, κυνηγούσαμε από την πρώτη περίοδο. Σήμερα μας συνέβη στο τρίτο δεκάλεπτο".

Η ΑΕΚ έχει τρεις σέντερ στο ρόστερ της (Ελόνου, Μαυροειδής, Τσαλμπούρης), αλλά τις περισσότερες φορές πρέπει να παίξει ο Τζέιμς σε αυτή τη θέση για να λειτουργήσει σωστά η ομάδα. Ρωτήθηκε ο Σωτήρης Μανωλόπουλος και απάντησε: "Όταν υπογράψαμε τον Τζέιμς είχαμε στο μυαλό μας ότι μπορεί να παίξει σε δύο θέσεις. Μας έχει χρειαστεί αρκετές φορές να τον χρησιμοποιήσουμε σε θέση σέντερ και το κάνουμε. Περιμένω περισσότερα πράγματα και από τους άλλους παίκτες. Χρειαζόμαστε διάρκεια".

Τέλος, όσον αφορά το ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Βασίλη Καββαδά, δεν το αρνήθηκε, αλλά δεν θέλησ να πει και πολλά: "Πάντα είχαμε ενδιαφέρον για τον Καββαδά, όμως η κατάσταση τώρα δεν είναι ξεκάθαρη. Μόλις ξεκαθαρίσει, θα μπορούμε να πούμε περισσότερα".



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ