24.1 C
Athens
Πέμπτη, 3 Οκτωβρίου, 2024

Σάκοτα: «Υποχρεωμένοι να διεκδικούμε στόχους»

Η ΑΕΚ είναι έτοιμη φέτος για ένα νέο ξεκίνημα και αυτό το εγγυάται η επιστροφή στον πάγκο της του Ντράγκαν Σάκοτα τον προπονητή που έχει συνδεθεί με τους τελευταίους τίτλους της «Βασίλισσας», με τον Σέρβο τεχνικό να σημειώνει στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, πως η Ένωση βρίσκεται σε μία διαδικασία ανασύνταξης και αναδημιουργίας και πως είναι υποχρεωμένοι να διεκδικήσουν τους στόχους τους.

Αναλυτικά

«Βρισκόμαστε σε μία διαδικασία ανασύνταξης και αναδημιουργίας. Προσπαθούμε να κτίσουμε τις βάσεις για μία ανταγωνιστική ομάδα. Είμαστε υποχρεωμένοι να διεκδικούμε στόχους γιατί είμαστε η ΑΕΚ!

Θέλουμε να πάμε όσο πιο ψηλά στο BCL και να φτάσουμε και μέχρι το Final Four. Όμως, στο Πρωτάθλημα όπου επικρατεί αυτή η αδικία, όπως έχουμε ξαναπεί, με τις ομάδες της Ευρωλίγκας - και χαίρομαι που η Διοίκησή μας και ο κ. Μάκης Αγγελόπουλος είναι μπροστάρηδες στην προσπάθεια για δημιουργία Salary Cap - ξέρουμε πού πατάμε.

Με τη βοήθεια του κόσμου μας, ωστόσο, όπως αποδείχθηκε και στο παρελθόν μπορούμε τα πάντα. Είναι μονόδρομος η παρουσία του στο γήπεδο για να πετύχουμε. Εύχομαι υγεία σε όλους τους αθλητές, προπονητές και στελέχη όλων των ομάδων».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ