27 C
Athens
Πέμπτη, 3 Οκτωβρίου, 2024

Χιτ: Αδιαφορεί για το συμβόλαιο ο Μπάτλερ (vids)

Ο Τζίμι Μπάτλερ θα αγωνιστεί φέτος για έκτη σεζόν -και τελευταία του νυν συμβολαίου του- στους Μαϊάμι Χιτ.

Αν κι έχει οψιόν για ακόμα ένα χρόνο, εν όψει του 2025-2026, είναι πολύ νωρίς ακόμα για να αποφασίσει εάν θα την ενεργοποιήσει ή όχι. Το καλοκαίρι ακούστηκαν φήμες περί αποχώρησής του από τους εκπροσώπους της Φλόριντα, στους οποίους βρίσκεται από το 2019, αν και ο ίδιος έχει δηλώσει στο παρελθόν πως δεν επιθυμεί να αποχωρήσει.

Ο 34χρονος φόργουορντ ρωτήθηκε σχετικά στη συνέντευξη Τύπου, εν όψει της καινούριας αγωνιστικής περιόδου στο ΝΒΑ, και ξεκαθάρισε πως το μόνο που τον απασχολεί -τη δεδομένη χρονική στιγμή- είναι το μπάσκετ.

Όπως ανέφερε, μεταξύ άλλων: «Θέλω να παίζω, θέλω να είμαι ανταγωνιστικός. Ακούω όσα λέγονται. Είμαι καλά. Η επέκταση συμβολαίου είναι απλά μερικά παραπάνω δολάρια. Είμαι εντάξει. Έχω κάνει πολλά. Θέλω μόνο να παίζω μπάσκετ, να είμαι διαθέσιμος, να μπορώ να κερδίζω παιχνίδια και να κάνω τους πάντες χαρούμενους».

Ο Τζίμι Μπάτλερ ήταν εξαιρετικός πέρυσι, έχοντας κατά μέσο όρο σε εξήντα αγώνες κανονικής περιόδου στο «μαγικό κόσμο» 20,8π., 5,3 ριμπάουντ, 5 ασίστ και 1,3 κλεψίματα σε 34’. Ωστόσο, οι Μαϊάμι Χιτ δεν κατάφεραν να εξασφαλίσουν την παρουσία τους στα playoffs.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ