22.9 C
Athens
Τρίτη, 1 Οκτωβρίου, 2024

Ντόντσιτς: «Απίστευτο που έχουμε τον Τόμπσον» (vids)

O Λούκα Ντόντσιτς ξεκαθάρισε πως είναι συνηθισμένος στον πρωταθλητισμό και στόχος των Ντάλας Μάβερικς τη νέα αγωνιστική περίοδο στο ΝΒΑ δεν μπορεί να είναι άλλος από τον τίτλο.

Πέρυσι οι «Μαβς» έφθασαν έως τους τελικούς, αλλά έχασαν από τους Μπόστον Σέλτικς. Φέτος ο Σλοβένος δεν πρόκειται να αρκεστεί με τίποτα λιγότερο από τον τίτλο, όπως εξήγησε στην ετήσια media day.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε: «Κάναμε κάτι σπουδαίο την περασμένη περίοδο. Είμαι συνηθισμένος να παίζω τελικούς από όταν ήμουν στη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά πρέπει να είναι κίνητρο για ολόκληρη την ομάδα. Όταν κάνεις κάτι καλό όλοι περιμένουν περισσότερα από εσένα. Οπότε στόχος μας είναι το πρωτάθλημα».

Σε ερώτηση για την προσθήκη του Κλέι Τόμπσον στο ρόστερ των Τεξανών, πρόσθεσε: «Είναι κάτι απίστευτο. Πρόκειται για έναν φανταστικό παίκτη, που έχει πάρει τέσσερα πρωταθλήματα. Ανυπομονώ να παίξουμε μαζί. Όταν θα έχουμε την μπάλα εγώ ή ο Κάιρι Ίρβινγκ, θα μπορεί να μένει ελεύθερος και θα τα βάζει. Πιστεύω πως θα βοηθήσει πολύ στο spacing».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ