21.3 C
Athens
Τρίτη, 1 Οκτωβρίου, 2024

ΑΕΚ: Τα μέτρα για την πρεμιέρα του BCL

 Η ΑΕΚ ξεκινάει τις επίσημες αναμετρήσεις της, αύριο(1/10, 19:00) στα Άνω Λιόσια με το αγώνα κόντρα στην Ραμάτ Γκαν, στην πρεμιέρα των ομίλων της διοργάνωσης.

Οι άνθρωποι της "Ένωσης" προχώρησαν σε αυστηρά μέτρα ασφαλείας, με τρεις ελέγχους εντός και εκτός γηπέδου, καθώς όπως τονίζεται και στην ανακοίνωση της ομάδας, ουκ ολίγες φορές η έδρα της ήταν τιμωρημένη λόγω επεισοδίων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ:

Φίλες και φίλοι της ΑΕΚ,

η «Βασίλισσα» έχει πληρώσει ακριβά το τίμημα για επεισόδια, που προκλήθηκαν, ιδίως στους αγώνες της Ευρώπης, ως εκ τούτου θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε, ότι δεν υπάρχουν πλέον περιθώρια ανοχής. Οποιαδήποτε παρεκτροπή θα θέσει σε κίνδυνο την όποια προσπάθεια καταβάλλεται για ενίσχυση του μεγαλείου της Ομάδας μας.

Είναι απαραίτητο όσο ποτέ να διατηρηθεί η ψυχραιμία όλων και να υποστηριχτεί η Ομάδα μας με τη φωνή και τη μαζική παρουσία σας, προκειμένου για την επίτευξη των στόχων μας.

Ενημερώνουμε το φίλαθλο κοινό μας, ότι:

Μετά τη σύσκεψη, η οποία διεξήχθη την Τρίτη 24/09, παρουσία της Αστυνομίας, στη SUNEL Arena, αλλά και με βάση τις οδηγίες του BCL, τα Μέτρα Τάξης της αναμέτρησης με Μακάμπι Ραμάτ Γκαν, έχουν ως εξής:

  1. Παρακαλούνται όσοι δεν διαθέτουν εισιτήριο να μην προσέλθουν στο Γήπεδο.
  2. Θα πραγματοποιούνται τρεις (3) έλεγχοι για όλους όσοι προσέρχονται στο Γήπεδο. Ο πρώτος έλεγχος στα 300 μέτρα από τις εγκαταστάσεις, ο δεύτερος στον περιβάλλοντα χώρο των εγκαταστάσεων και ο τρίτος στις Πύλες εισόδου εντός του Γηπέδου.
  3. Aπαγορεύεται η χρήση πανό ή πλακάτ, με πολιτικό, ρατσιστικό, υβριστικό, αντιαθλητικό περιεχόμενο/μήνυμα.
  4. Απαγορεύεται η χρήση καπνογόνων ή βεγγαλικών πάσης μορφής.
  5. Επιτρέπεται η χρήση σημαιών της Ομάδας μας, δεν επιτρέπεται η χρήση εθνικών σημαιών.
  6. Οι κάμερες ασφαλείας, με απόφαση των συναρμοδίων αρχών, έχουν αυξηθεί σε όλους τους χώρους των εγκαταστάσεων.

Σας παρακαλούμε, όπως λάβετε σοβαρά υπόψιν τις άνωθεν υποδείξεις των θεσμικών οργάνων. Mε πνεύμα και διάθεση συνεργασίας μπορούμε να πράξουμε το αυτονόητο.

ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΜΕ ΤO «ΣΠΙΤΙ» ΜΑΣ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ