25.3 C
Athens
Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου, 2024

Προμηθέας Πάτρας: Ανακοίνωσε νέα χορηγική συνεργασία

Μια νέα χορηγική συνεργασία ανακοίνωσε ο Προμηθέας Πάτρας, έχοντας ως νέο συμπαίκτη την εταιρεία Eco Progress, η οποία δραστηριοποιείται στον τομέα των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας, στα Φωτοβολταϊκά έργα καθώς και σε ενεργειακά έργα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

H KAE Προμηθέας Πάτρας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη χορηγικής συνεργασίας με την εταιρεία Eco Progress, η οποία θα αποτελέσει ακόμα έναν ισχυρό συμπαίκτη της ομάδας μας, για την αγωνιστική σεζόν 2024-25.

Η ECO Progress είναι πιστοποιημένη Επιχείρηση Ενεργειακών Υπηρεσιών (ΕΕΥ) ή Energy Service Companies (ESCO) του υπουργείου Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Περιβάλλοντος και Ενέργειας (ΥΠAΠΕΝ). Απαρτίζεται από έμπειρους μηχανικούς και εξειδικευμένο προσωπικό με πολυετή εμπειρία στη μελέτη, επίβλεψη και κατασκευή ενεργειακών, τεχνικών και βιομηχανικών έργων. Η πολυετής βιομηχανική, μελετητική και κατασκευαστική εμπειρία των στελεχών μας μπορεί να προσφέρει καινοτόμες λύσεις που αυξάνουν την προστιθέμενη αξία σε κάθε έργο.

Η εταιρεία δραστηριοποιείται στον τομέα των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας, στα Φωτοβολταϊκά έργα καθώς και σε ενεργειακά έργα και μελέτες πχ στην Θέρμανση / Κλιματισμός, Ηλεκτροκίνηση καθώς κάθε τύπου ενεργειακών πιστοποιητικών και ηλεκτρομηχανολογικών μελετών (Η/Μ) (ηλεκτρολογικά, υδραυλικά, πυρόσβεση – πυρασφάλεια), υπηρεσίες τεχνικού ασφαλείας κλπ.

Είμαστε πολύ χαρούμενοι για την συνεργασία μας με την Eco Progress, που θα αποτελέσει ακόμα έναν πολύτιμο αρωγό στην προσπάθειά μας για τη νέα σεζόν και είμαστε σίγουροι πως θα αποτελέσει την απαρχή για μια πολυετή και επωφελή συμπόρευση.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ