24.5 C
Athens
Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου, 2024

ΦΕΑ: Έκλεισε με Καλουδά (pic)

Τη τελευταία της μεταγραφή ανακοίνωσε η ΦΕΑ, βάζοντας στο ρόστερ της τον Χρήστο Καλουδά (1,87 – 26 ετών).

Ο 26χρονος γκαρντ μετά τους Απόλλωνα Σμύρνης, Σπόρτιγκ και Θρακομακεδόνες θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στη καριέρα του σε Εθνική κατηγορία.

Αναλυτικά:

«Η ενίσχυση του ρόστερ της ΦΕΑ, εν όψει της συμμετοχής της στο νέο πρωτάθλημα της National League 2 δεν ολοκληρώθηκε με τον Νίκο Αρτεμάκη, αλλά συνεχίζεται… Το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου της Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την σύναψη συμφωνίας με τον Χρήστο Καλουδά, ο οποίος θα αποτελέσει τελικά το τελευταίο κομμάτι του συνόλου που κτίζει ο coach Τάσος Τάσιος.

Ο Καλουδάς προέρχεται από τις ακαδημίες του Πανερυθραϊκού, ενώ αγωνίστηκε με επιτυχία στον ΟΦΗ Ηρακλείου, όντας ο κορυφαίος σε εύστοχα τρίποντα της Β’ ΕΣΚΑ κι έχοντας ως προπονητή τον Τάσο Τάσιο. Στη συνέχεια, φόρεσε την φανέλα του Απόλλωνα Αθηνών (Α’ ΕΣΚΑ) και του Σπόρτιγκ (Α’ ΕΣΚΑ), ενώ την περυσινή σεζόν ο 26χρονος (γεν. 7/2/1998) γκαρντ-φόργουορντ (1μ.87εκ.) αγωνίστηκε στους Θρακομακεδόνες στον 2ο όμιλο της Β’ ΕΣΚΑ όπου τερμάτισε στην 1η θέση της βαθμολογίας και πανηγύρισε την άνοδο στην Α’ κατηγορία.

Έτσι, μετά τους Μάριο Στεργίου, Γιάννη Νικολόπουλο, Δημήτρη Πάνου, Αλέξανδρο Γεωργακόπουλο, Γρηγόρη Δρικόγια, Βίκτωρα Χαλίδη, Χρήστο Μπουκουβάλα και Νίκο Αρτεμάκη, ο Καλουδάς γίνεται ο νέος παίκτης που θα φορέσει την “κυανόλευκη” φανέλα της ΦΕΑ την αγωνιστική σεζόν 2024-25.

Καλωσορίζουμε τον Χρήστο στην μπασκετική οικογένεια της ΦΕΑ και τους ευχόμαστε κάθε επιτυχία με τα χρώματα της ομάδας μας!

«ΠΑΝΤΑ ΜΟΥ ΑΦΗΝΕ ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΥΓΕΙΑΣ Η ΦΕΑ»

Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της ΦΕΑ ο Καλουδάς, τον οποίο υποδέχθηκε στην “κυανόλευκη” οικογένεια η γενική γραμματέας του συλλόγου και επικεφαλής της επιτροπής πρωταθλημάτων γυναικών – κοριτσιών της ΕΣΚΑ, η Καίτη Θειακού επεσήμανε:

Τι ήταν αυτό που σε έπεισε να πεις το «ναι» στην πρόταση της ΦΕΑ; «Το να κλείσω στην ΦΕΑ ήταν μια θεωρητικά εύκολη απόφαση. Είναι ομάδα που έχω παρακολουθήσει αρκετές φορές ως φίλαθλος και πάντα μου άφηνε μια εικόνα υγείας, καλό κλίμα και αγάπη για το άθλημα. Επίσης, έχω συνεργαστεί ξανά με τον coach Τάσιο που τον εμπιστεύομαι με… κλειστά τα μάτια!».

Τι θεωρείς ότι μπορείς εσύ να προσφέρεις στην ομάδα; «Επειδή όπως είπα και νωρίτερα έχω συνεργαστεί ξανά με τον coach και ξέρω τι ζητάει μέσα στο γήπεδο, εκτιμώ πως μου είναι εύκολο να βοηθήσω από την προπόνηση μέχρι και τον αγώνα χωρίς πολλά λόγια…».

Ποιος είναι ο στόχος που θέλεις να θέσεις φορώντας τη φανέλα της ΦΕΑ; «Ο στόχος μου με την φανέλα της ΦΕΑ είναι να δώσουμε χαρά στον κόσμο της και σαν ομάδα να το ευχαριστηθούμε στο 100%. Θεωρώ πως θα είναι μια όμορφη χρόνια!».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ