26.1 C
Athens
Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου, 2024

Super Cup: Ισχυρός σύμμαχος ο Δήμαρχος Ρόδου

Η Ρόδος έχει φορέσει τα καλά της για να φιλοξενήσει το Stoiximan Super Cup και η Stoximan GBL αισθάνεται δικαίωση από την επιμονή της ο θεσμός να παραμείνει στο «σμαραγδένιο» νησί παρά τις αντικειμενικές δυσκολίες που υπήρχαν το προηγούμενο διάστημα λόγω της ανακαίνισης του κλειστού γυμναστηρίου της Καλλιθέας.

Τα εμπόδια και οι δυσκολίες ξεπερνιούνται μόνο με ισχυρούς συμμάχους και αυτό αποδείχτηκε περίτρανα. Ο Δήμαρχος Ρόδου κ. Αλέξανδρος Κολιάδης ήταν είναι και θα συνεχίσει να είναι ένας ισχυρός σύμμαχος για τη GBL.

Με τις δικές του ενέργειες το κλειστό γυμναστήριο της Καλλιθέας μετατράπηκε σε χρόνο ρεκόρ σ’ ένα πραγματικό στολίδι, ώστε να φιλοξενήσει το Super Cup με τη συμμετοχή των τεσσάρων καλύτερων ομάδων του περσινού Πρωταθλήματος εκ των οποίων οι δύο αποτελούν τις κορυφαίες ομάδες της Euroleague.

Παράλληλα, σε λίγες ημέρες θα δώσει τη δυνατότητα στον Κολοσσό Η Hotels Collection ν’ αγωνιστεί στο Basketball Champions League και να φιλοξενήσει τους αντιπάλους του χωρίς το «σπίτι» του να υστερεί σε τίποτα.

O φίλαθλος κόσμος της Ρόδου και όχι μόνο, προετοιμάζεται να παρακολουθήσει από κοντά τ’ αστέρια του ελληνικής επαγγελματικής καλαθοσφαίρισης και τόσο ο πρόεδρος της Stoiximan GBL κ. Ευάγγελος Γαλατσόπουλος όσο και το Διοικητικό Συμβούλιο αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν θερμά τον κ. Κολιάδη που έκανε τα πάντα για να μπορέσουμε αυτό το διήμερο ν’ απολαύσουμε όμορφο θέαμα στο κλειστό της Καλλιθέας.

Δήμαρχε, σ’ ευχαριστούμε και θα ήταν τιμή μας να πορευτούμε μαζί στη Ρόδο στα επόμενα Super Cup που θ’ ακολουθήσουν τα επόμενα χρόνια!



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ