24.5 C
Athens
Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου, 2024

Πανερυθραϊκός: Αναβάθμιση με Χατζηπανηγύρη και οι προπονητές των ακαδημιών (pics)

Τους προπονητές που θα κληθούν να δομήσουν αγωνιστικά και όχι μόνο νεαρούς αθλητές παρουσίασε ο Πανερυθραϊκός.

Σε ένα εξαιρετικό σταφ ξεχωρίζει το όνομα του Νίκου Χατζηπανηγύρη που θα βρεθεί στα τμήματα U11 Whites και U11 Reds, ενώ στην προπονητική ομάδα βρίσκεται και ο Λουκάς Γιαουρτόγλου.

Αναλυτικά:

«Από την πιο νεαρή ηλικία μπαίνουν οι σωστές βάσεις

Ο Πανερυθραϊκός έχει ως πρώτη του προτεραιότητα να δίνει τα κατάλληλα ερεθίσματα στους νεαρούς αθλητές, ώστε να μπαίνουν στον αθλητισμό και τον κόσμο του μπάσκετ, με σκοπό να μείνουν σε αυτόν και να προσθέτουν κάθε φορά νέο αίμα.

Η ομάδα μας, κάπως έτσι, δίνει μεγάλη βάση και στους ανθρώπους, που τους δίνουν αυτά τα ερεθίσματα. Ο προπονητής της ανδρικής μας ομάδας τα τελευταία 25 χρόνια και αγωνιστικός διευθυντής, Δημήτρης Χουχουλής, είναι ο πρώτος που δίνει το παράδειγμα, προπονώντας τους U8 και τους U10, βάζοντας τις σωστές βάσεις για το μέλλον στα παιδιά κι έχοντας στο πλευρό του μια ακόμη εμβληματική μας φυσιογνωμία, τον Λουκά Γιαουρτόγλου, αλλά και κι έναν νεαρό προπονητή που γνωρίζει πολύ καλά την φιλοσοφία μας, τον Κωνσταντίνο Χαρμπ.

Στα τμήματα U11 Whites και U11 Reds, οι αθλητές μας παίρνουν τις πρώτες τους αγωνιστικές εικόνες. Το κομμάτι είναι ιδιαίτερα σημαντικό και, υπό την επίβλεψη του κόουτς Χουχουλή, το δικό του ρόλο θα παίζει ως προπονητής τους ο κόουτς Νίκος Χατζηπανηγύρης, ένας προπονητής με δεκαετίες εμπειρίας στους πάγκους, που θα μεταδώσει με το δικό του τρόπο την αγάπη για το παιχνίδι και στηρίξει τους νεαρούς μας αθλητές στα πρώτα τους αγωνιστικά «βήματα». Στο πλευρό του βρίσκονται, τόσο ο Κωνσταντίνος Χαρμπ όσο και ο Στέφανος Χαλάτσης, με αμφότερους να γνωρίζουν πολύ καλά την αναπτυξιακή διαδικασία του Πανερυθραϊκού».

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Πανερυθραϊκός BC (@panerythraikosbc)

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Πανερυθραϊκός BC (@panerythraikosbc)



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ