26.5 C
Athens
Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου, 2024

Γιόκιτς: «Θα είναι σπουδαίος συμπαίκτης ο Ουέστμπρουκ»

Με... διαφορετικό λουκ εμφανίστηκε ο Νίκολα Γιόκιτς στη media day των Ντένβερ Νάγκετς, μιας και παρουσιάστηκε στους δημοσιογράφους με μούσι και όπως ήταν αναμενόμενο προκάλεσε εντύπωση.

Ο σούπερ σταρ των "σβόλων" επεσήμανε πως σύντομα θα... ξυριστεί, ενώ δεν καταλαβαίνει τον λόγο που γίνεται αυτή η ημέρα μια φορά το χρόνο.

Παράλληλα τόνισε πως κάθε σεζόν θέλει να γίνεται καλύτερος και πως είναι ενθουσιασμένος, ενώ μίλησε για το χάλκινο μετάλλιο που πανηγύρισε με τη Σερβία στους Ολυμπιακούς Αγώνες, δηλώνοντας πως είναι μοναδικό συναίσθημα.

Τέλος, αναφέρθηκε και στον Ράσελ Ουέστμπρουκ, θεωρώντας πως θα είναι σημαντικός για την ομάδα.

Χαρακτηριστικά δήλωσε:

Για το μούσι: «Πείτε μου κι άλλα κομπλιμέντα για το μούσι… Δεν ξέρω, πιθανότατα θα φύγει σύντομα».

Για τη media day: «Κάθε χρόνο είναι το ίδιο. Δεν ξέρω γιατί το κάνουμε κάθε χρόνο. Αφού είναι τα ίδια και τα ίδια».

Για τη νέα σεζόν: «Κάθε σεζόν προσπαθώ να γίνω καλύτερος. Κάθε χρόνο όλες οι ομάδες προσπαθούν να γίνουν καλύτερες. Επειδή δε χαμογελάω, δε γελάω, δε σημαίνει ότι δεν είμαι ενθουσιασμένος. Πάντα είμαι ενθουσιασμένος να δω τι παραπάνω μπορώ να κάνω. Είμαι ενθουσιασμένος, απλά δεν το δείχνω».

Για το χάλκινο στους Ολυμπιακούς Αγώνες: «Είναι το ίδιο, αλλά και εντελώς διαφορετικό να κερδίζεις κάτι σε συλλογικό επίπεδο ή με την εθνική σου ομάδα. Πρώτη φορά κέρδισα κάτι με την εθνική και στη συγκεκριμένη διοργάνωση. Είναι ξεχωριστό συναίσθημα, άλλη αίσθηση. Το να παίζεις με τους φίλους σου με τους οποίους μεγάλωσες μαζί και παίζατε από μικροί. απ' όταν ήσουν 13,14, 15 χρονών και τώρα να παίζετε μαζί κόντρα στις μεγαλύτερες ομάδες είναι ίδιο και διαφορετικό ταυτόχρονα συναίσθημα».

Για τον Ράσελ Ουέστμπρουκ: «Στο γήπεδο δεν τα πηγαίναμε καλά, τσακωνόμασταν και ανταλλάζαμε κουβέντες. Όμως ξέρω πώς είναι εκτός γηπέδου, είναι σπουδαίος συμπαίκτης, ένας ηγέτης με φωνή, που τον ακούνε οι άλλοι και ακολουθούν το παράδειγμά του. Πιστεύω πως θα είναι σπουδαίος παίκτης για μας και θα μας δώσει πολλά».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ