30.3 C
Athens
Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου, 2024

Τεόντοσιτς: «Λυπάμαι πραγματικά που δεν πήγα στο ΝΒΑ νωρίτερα»

Την επιλογή για την έχει μετανιώσει περισσότερο από κάθε άλλη, αποκάλυψε ο Σέρβος γκαρντ του Ερυθρού Αστέρα, Μίλος Τεόντοσιτς.

"Λυπάμαι πραγματικά που δεν πήγα στο ΝΒΑ νωρίτερα. Αυτή η μετακόμιση στις ΗΠΑ με άλλαξε ως παίκτη. Ποτέ δεν δούλεψα πραγματικά ατομικά. Εντάξει, δεν είμαι γνωστός ως τρομερός δουλευταράς, αλλά έγινα δούλεψα σοβαρά μόνο αφού πήγα στις ΗΠΑ.

Το σύστημα είναι τέτοιο που πρέπει να δουλέψεις. Οι συνθήκες είναι τέτοιες που είναι ευχάριστο να δουλεύεις", δήλωσε ο βετεράνος γκαρντ στο "X&Os chat' podcast.

"Πας στην προπόνηση, σε περιμένει ένα ωραίο πρωινό, ξαπλώνεις στο κρεβάτι, μετά συνεργάζεται μαζί σου ο φυσιοθεραπευτής, σε ξυπνάει λίγο. Μπαίνεις στο γυμναστήριο, κάνεις λίγη προπόνηση ενδυνάμωσης και μετά βγαίνεις στο γήπεδο”, αποκάλυψε.

"Δεν μπορώ να είμαι στο γυμναστήριο για οκτώ ώρες. Σε μισή ώρα, θα ρίξω 100 βολές. Στις ΗΠΑ, σε μισή ώρα, κάνω 400 σουτ γιατί εκτελώ ενώ ο coach μου δίνει τις μπάλες. Κάθε μέρα κάνω 400 σουτ και καθώς οι μέρες και οι μήνες περνούν, γίνεσαι αυτόματα καλύτερος παίκτης", σημείωσε.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ