24.9 C
Athens
Τρίτη, 1 Οκτωβρίου, 2024

Μακεδονικός: Πήρε Φυλάκη, Ριζόπουλο και Σμυρλή (pic)

Στα πράσινα θα συνεχίσει ο Αθανάσιος Φυλάκης (2,02 – 23 ετών, 1 π., 2 τριπ.) που μετά από τέσσερα χρόνια στον Ερμή Λαγκαδά θα αγωνιστεί στον Μακεδονικό.

Ο 23χρονος φόργουορντ έχει επίσης αγωνιστεί στη ΔΕΚΑ και στον Φίλιππο Βέροιας.

Επίσης αποκτήθηκε ο Παναγιώτης Ριζόπουλος (1,90 - 23 ετών) που την τελευταία τετραετία αγωνίζονταν στην Ελπίδα Αμπελοκήπων, αλλά και ο Κωνσταντίνος Σμυρλής (1,93 - 21 ετών) που αγωνίστηκε πέρυσι στον Ερμή Λαγκαδά (1 π., 4 τριπ.).

Αναλυτικά:

«Η διοίκηση του ΑΣ Μακεδονικός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον καλαθοσφαιριστή Αθανάσιο Φυλάκη!

Ο 23χρονος (22/01/2001) power forward προέρχεται από το πρωτάθλημα της National League 2 όπου συμμετείχε με την ομάδα του Ερμή Λαγκαδά, όντας παίκτης της την τελευταία τετραετία (2020-24). Πριν τον Ερμή, αγωνίστηκε στον Φίλιππο Βέροιας για το Πρωτάθλημα της Α2. Ως έφηβος, ο Φυλάκης αγωνίστηκε στην ομάδα ΔΕΚΑ.

Η διοίκηση του συλλόγου καλωσορίζει τον Αθανάσιο στην μεγάλη «πράσινη» οικογένεια και του εύχεται υγεία και επιτυχίες με τα χρώματα μας!

-Η διοίκηση του ΑΣ Μακεδονικός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον καλαθοσφαιριστή Παναγιώτη Ριζόπουλο!

Ο 23χρονος (15/12/2001) guard προέρχεται την ομάδα Ελπις Αμπελοκήπων, ενώ έχει αγωνιστεί ακόμη σε Μαχητές Πεύκων και Ανατόλια.

Η διοίκηση του συλλόγου καλωσορίζει τον Παναγιώτη στην μεγάλη «πράσινη» οικογένεια και του εύχεται υγεία και επιτυχίες με τα χρώματα μας!

-Η διοίκηση του ΑΣ Μακεδονικός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον καλαθοσφαιριστή Κωνσταντίνο Σμυρλή!

Ο 21χρονος (25/01/2003) small forward προέρχεται από το πρωτάθλημα της National League 1 όπου συμμετείχε με την ομάδα του Ερμή Λαγκαδά.

Ξεκίνησε το μπάσκετ από τον Θερμαϊκό Θέρμης και στη συνέχεια αγωνίστηκε στον ΑΟ Πολυγύρου (National League 1).

Η διοίκηση του συλλόγου καλωσορίζει τον Κωνσταντίνο στην μεγάλη «πράσινη» οικογένεια και του εύχεται υγεία και επιτυχίες με τα χρώματα μας!».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ