22.3 C
Athens
Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου, 2024

Ιτούδης: «Ο Ομπράντοβιτς είναι ο κορυφαίος προπονητής, με διαφορά από τους υπόλοιπους»

Συνέντευξη στο "Meridian Sport" παραχώρησε o Δημήτρης Ιτούδης, που αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια στον Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

"Ο Ζέλικο είναι ο κορυφαίος, με διαφορά από τους υπόλοιπους. Ακούει την καρδιά του, το ένστικτό του, νιώθει ότι πρέπει να προσφέρει στην Παρτιζάν. Είναι μαχητής και καινοτόμος. Χαίρομαι που είμαστε κουμπάροι και θα είναι πάντα ένας άνθρωπος που θα αποτελεί παράδειγμα για μένα”, δήλωσε ο 54χρονος προπονητής.

Ερωτηθείς για τον Μίλος Τεόντοσιτς, με τον οποίο συνεργάστηκε το παρελθόν, είπε: "Είναι ένας παίκτης που έχει τρομερή μπασκετική ευφυΐα – προβλέπει πάσες που κανείς άλλος δεν βλέπει. Θα έχει πάντα μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου. Αν και δεν μιλάμε καθημερινά, ξέρω ότι σκέφτεται το καλύτερο για μένα, και γνωρίζω ότι ο Μίλος ξέρει ότι σκέφτομαι για εκείνον το καλύτερο.

Μιλάω συχνά με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο, οπότε ξέρω ότι προπονείται εξαιρετικά, ότι έχει μεγάλη επιθυμία, ότι προσέχει περισσότερο… Χαίρομαι που πήγε στον σύλλογο που ήταν στην καρδιά του από τότε που ήταν παιδί. Θέλω να είναι υγιής και να παίζει μπάσκετ όσο τον ακούνε τα πόδια και το μυαλό του".



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ