22.3 C
Athens
Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου, 2024

Σέλτικς: Ο Μπράουν φτιάχνει δικά του παπούτσια (vid)

Τη δική του, ανεξάρτητη, εταιρία αθλητικών παπουτσιών -με την ονομασία «741»- δημιούργησε ο Τζέιλεν Μπράουν.

Ο MVP των περσινών τελικών του ΝΒΑ και πρωταθλητής με τους Μπόστον Σέλτικς απέρριψε πρόσφατα πρόταση της Nike ύψους 50 εκατ. δολαρίων για τη δημιουργία παπουτσιού με το όνομά του. Ωστόσο, δεν έμεινε χωρίς τα δικά του αθλητικά παπούτσια, καθώς η νέα εταιρία που δημιούργησε, στην οποία έχει πλήρη ιδιοκτησία και δημιουργικό έλεγχο, θα λανσάρει παπούτσι που -σύμφωνα με εκείνον- θα συνδυάζει την προηγμένη τεχνολογία με το μινιμαλιστικό σχεδιασμό.

Το πρώτο αθλητικό παπούτσι με την υπογραφή του θα κυκλοφορήσει επίσημα στις 22 Οκτωβρίου. Από το 2021, οπότε έληξε η συνεργασία του με την Adidas, φορούσε παπούτσια τόσο της συγκεκριμένης εταιρίας όσο και της Nike, τα μοντέλα Kobe. O αείμνηστος Κόμπι Μπράιαντ αποτέλεσε πηγή έμπνευσής του για τη δημιουργία της «741», αφού ο Black Mamba είχε οραματιστεί να φτιάξει τη δική του ανεξάρτητη εταιρία αθλητικών παπουτσιών πριν από τον τραγικό θάνατό του το 2020.

Όσο για το όνομα της εταιρίας του 27χρονου γκαρντ/φόργουορντ των «Κελτών», κάθε άλλο παρά τυχαίο είναι. Το «7» είναι το νούμερο της φανέλας του και αντιπροσωπεύει την κατανόηση και τη σοφία, τη στιγμή που το «4» αντιπροσωπεύει τη σταθερότητα και τη σκληρή δουλειά και το «1» τη δημιουργία και την ανεξαρτησία.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ