28.1 C
Athens
Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου, 2024

Παπανικολάου: «Δεν υπάρχει άλλη επιλογή, από το να παλέψουμε για την κορυφή σε όλες τις διοργανώσεις»

Η πίεση που έχει ο Ολυμπιακός τη φετινή σεζόν είναι τεράστια, μιας και καλείται να υπερασπιστεί τα κεκτημένα σε Super Cup και Κύπελλο, αλλά και να επιστρέψει στην κορυφή του Πρωταθλήματος και της Euroleague και ο Κώστας Παπανικολάου το γνωρίζει πολύ καλά αυτό.

Ο αρχηγός των "ερυθρολεύκων", σε δηλώσεις που έκανε στον ΕΣΑΚΕ, στάθηκε στην ενίσχυση που έκαναν οι Πειραιώτες, ενώ έδωσε το σύνθημα για την κατάκτηση της πρώτης κούπας της σεζόν.

Αναλυτικά:

«Εύχομαι σε όλες τις ομάδες υγεία και να έχουμε ένα καλό και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Για εμάς δεν υπάρχει άλλη επιλογή, από το να παλέψουμε για την κορυφή σε όλες τις διοργανώσεις που λαμβάνουμε μέρος. 

Το καλοκαίρι που πέρασε ενισχυθήκαμε σημαντικά, με παίκτες αναγνωρισμένης αξίας και είμαι πολύ αισιόδοξος για την φετινή μας πορεία. Είναι δεδομένο πως όπως όλες οι ομάδες, έτσι και εμείς θα χρειαστούμε χρόνο και πολλή δουλειά για να βγάλουμε στο παρκέ τον καλύτερό μας εαυτό. 

Ωστόσο, ο χρόνος είναι μια πολυτέλεια που στην πραγματικότητα δεν διαθέτουμε, καθώς σε λίγες μέρες θα παλέψουμε για τον πρώτο τίτλο της χρονιάς. Αν και αντιμετωπίζουμε πολλά και σημαντικά προβλήματα τραυματισμών, θα τα δώσουμε όλα για την πρώτη κούπα». 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ