26.1 C
Athens
Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου, 2024

Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών: Συνεχίζει με Κασιμίδη στον πάγκο, ανανέωσε με οκτώ παίκτες, πήρε δυο (pics)

Στον 4ο όμιλο της National League 2 θα αγωνιστεί τη τρέχουσα αγωνιστική περίοδο ο Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών, που ανανέωσε το μεγαλύτερο μέρος του ρόστερ του, ενώ διατήρησε στον πάγκο του τον Γιάννη Κασιμίδη.

Στην ομάδα της Πέλλας θα συνεχίσουν να αγωνίζονται οι Πάρης Ποζουκίδης (αρχηγός), Σωτήρης Δημάκας, Γιώργος Παπαδόπουλος, Πασχάλης Παπαμανώλης, Βασίλης Χερκελετζής, Άγγελος Στόιτσης, Ηρακλής Μωυσίδης, Πόλυς Φιλιππίδης και αποκτήθηκαν οι Γιώργος Τερζόπουλος και Σάββας Χατζηλαμπρινός.

Αναλυτικά:

«-Το Δ.Σ του τμήματος basketball του συλλόγου μας ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας μας με τον coach Κασιμίδη Γιάννη. Τα λόγια για την σχέση του coach με τον «Μέγα» νομίζουμε ότι είναι περιττά, αφού ξεκίνησε από αθλητής του συλλόγου μας και φέτος συμπληρώνονται τριάντα χρόνια συνεργασίας, στο τιμόνι του συλλόγου μας. Ο coach έχει «υπηρετήσει» το τμήμα basketball του «Μ. Αλεξάνδρου» Γιαννιτσών από όλες τις θέσεις και είναι πάντα δίπλα στην ομάδα, τόσο στα εύκολα όσο και στα δύσκολα.

Coach ευχόμαστε καλή και δημιουργική χρονιά!!!

-Συνεχίζει στον «Μέγα Αλέξανδρο» Γιαννιτσών και ο Σωτήρης Δημάκας.

Συνεχίζει και ο δεύτερος «Βενιαμίν» της ομάδας μας για την νέα αγωνιστική χρονιά 2024-2025.

Ο Σωτήρης είναι από την Έδεσσα και για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά θα αγωνιστεί με τα χρώματα του «Μ. Αλεξάνδρου» Γιαννιτσών.

Ο Σωτήρης αγωνίζεται στο ανδρικό αλλά και στο εφηβικό τμήμα του «Μέγα» με ενεργό ρόλο έχοντας σημαντική και ουσιαστική παρουσία στο σύλλογό μας την προηγούμενη σεζόν.

Η οικογένεια του «Μ. Αλεξάνδρου» εύχεται στον Σωτήρη, καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία και πολλές επιτυχίες πράγματα που ανταποκρίνονται στα θέλω και την προσωπικότητα του!

-Συνεχίζουν οι ανανεώσεις από τον περσινό κορμό του «Μ. Αλέξανδρο Γιαννιτσών.

Ανανέωσε και για την φετινή Σεζόν ο Γιώργος Παπαδόπουλος.

Ο Γιώργος είναι αθλητής που προέρχεται και αυτός από την ακαδημία του συλλόγου μας. Αγωνίζεται στις νευραλγικές θέσεις ένα και δύο με μεγάλη συνέπεια, αποτελώντας εγγύηση για την ομάδα μας.

Γιώργο, σου ευχόμαστε καλή αγωνιστική χρονιά, με υγεία και πολλές προσωπικές και ομαδικές επιτυχίες!

-Ανανέωσε για την νέα χρονιά και ο Παπαμανώλης στον «Μ. Αλέξανδρο Γιαννιτσών.

Πιστό το Δ.Σ. του Συλλόγου μας στην επιθυμία του coach Κασιμίδη να διατηρηθεί ο περσινός κορμός της ομάδας του «Μέγα» το συμβούλιο είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει και την παραμονή στην ομάδα μας του Πασχάλη Παπαμανώλη.

Ο Πασχάλης αποτελεί εγγύηση για την Front Line της ομάδας μας, παραμένοντας πάντα ένας από τους παίκτες που προσέφεραν στην ομάδα τα μέγιστα όλα αυτά τα χρόνια παρά την δυσκολία και το φόρτο τον επαγγελματικών του υποχρεώσεων.
Πασχάλη σε ευχαριστούμε και σου ευχόμαστε καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία και δύναμη, προσόν που σε χαρακτηρίζει πάντα σαν άνθρωπο!

-Δεν ξέρουμε αν θεωρείται μεταγραφή ή αν «επιστρέφει στο σπίτι του» αλλά από φέτος ο Σάββας Χατζηλαμπρινός θα αγωνίζεται με τα χρώματα του «Μ. Αλεξάνδρου» Γιαννιτσών.

Ο Σάββας ήταν αθλητής του συλλόγου μας ο οποίος λόγο σπουδών τα τελευταία χρόνια αγωνιζόταν σε ομάδες της Θεσσαλονίκης.

Αποκτήθηκε από την ομάδα της Maccabi Θεσσαλονίκης και θα ενισχύσει την front line του «Μέγα».

Σάββα καλώς ήρθες στον «Μέγα» Σου ευχόμαστε καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία!

-Συνεχίζει στον «Μέγα Αλέξανδρο» Γιαννιτσών και ο Άγγελος Στόιτσης.

Συνεχίζει και ο «Βενιαμίν» της ομάδας μας για την νέα αγωνιστική χρονιά 2024-2025.

Ο Άγγελος είναι αθλητής «γέννημα και θρέμμα» του «Μέγα» αφού προέρχεται από τα τμήματα υποδομής του συλλόγου μας.

Ο Άγγελος αγωνίζεται στο ανδρικό τμήμα του «Μέγα» με ενεργό ρόλο από παίδας με σημαντική και ουσιαστική παρουσία όλα αυτά τα χρόνια.

Η οικογένεια του «Μ. Αλεξάνδρου» εύχεται στον Άγγελο καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία και πολλές επιτυχίες!

-Συνεχίζει στον «Μέγα Αλέξανδρο» Γιαννιτσών και ο Βασίλης Χερκελετζής.

Για δεύτερη χρονιά θα αγωνιστεί σε γνώριμους αγωνιστικούς χώρους ο Βασίλη Χερκελετζή αφού μετά από τρία χρόνια αγωνιστικής παρουσίας στην ομάδα του Γ.Α.Σ. Κουφαλίων πέρσι επέστρεψε στην ομάδα του «Μ. Αλεξάνδρου»

Ο Βασίλης που αγωνίζεται στις θέσεις τέσσερα και πέντε, πάντα κρατούσε στην καρδιά της ομάδας του «Μέγα» μια ξεχωριστή θέση σε όποια ομάδα και αν αγωνιζόταν.

Η επιστροφή του ενισχύει σημαντικά την ομάδα του «Μέγα» που προσπαθεί να μείνει πάντα πιστή στους στόχου που έχει θέση από την νέα χρονιά.

Η οικογένεια του «Μ. Αλεξάνδρου» εύχεται στον Βασίλη πάνω από όλα υγεία και στη συνέχεια να έχουμε μια χρονιά με επιτυχίες.

-Μαζί και για την επόμενη σεζόν «Μέγας και Μωυσίδης.

Ανανεώσεων συνέχεια για την ομάδα μας, με τον Ηρακλή Μωυσίδη συνεχίζει στον «Μ. Αλέξανδρο» Γιαννιτσών. Η Διοίκηση του τμήματος καλαθοσφαίρισης του συλλόγου μας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την παραμονή του παίκτη για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά.

Ο 28χρονος Ηρακλής κατάγεται από τα Γιαννιτσά και είναι από τους παίκτες που αποτελούν τον «κορμό» της ομάδας αφού προέρχεται από τα τμήματα υποδομής του συλλόγου μας και προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες του σε αυτήν.

Ο Ηρακλής έχει αγωνιστεί εκτός από την ομάδα του «Μέγα» και στις παρακάτω ομάδες: Χ.Α.Ν.Θ., Απόλλων Καλαμαριάς, Κ.Α.Σ. Ν. Ραιδεστού.

Ηρακλή σε ευχαριστούμε που είσαι πάντα δίπλα στην ομάδα μας και σου ευχόμαστε μια χρονιά με υγεία και δύναμη !

-Μαζί και για την επόμενη σεζόν ο αρχηγός του «Μέγα» Πάρης Ποζουκίδης.

Συνεχίζει και για την φετινή χρονιά η «σημαία» της ομάδας μας.

Ο λόγος για τον αρχηγό του ανδρικού τμήματος του συλλόγου μας Πάρη Ποζουκίδη.

Ο Πάρης αποτελεί το κομμάτι που ενώνει την ιστορία με το «νέο αίμα» της ομάδας. Πάντα κοντά ακόμα και στα πέτρινα χρόνια, να βοηθάει και να είναι αρωγός σε κάθε νέα προσπάθεια του συλλόγου μας.

Ο Πάρης, εκτός από τα χρόνια που απουσίαζε από την ομάδα σαν φοιτητής, προσέφερε αγωνιστικά τις υπηρεσίες του πάντα σε αυτήν.

Πάρη σε ευχαριστούμε και σου ευχόμαστε καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία και δύναμη, προσόν που σε χαρακτηρίζει πάντα σαν άνθρωπο!

-Συνεχίζει στον «Μ. Αλέξανδρο» Γιαννιτσών ο Πόλυς Φιλιππίδης.

Ο «Μ. Αλέξανδρος» Γιαννιτσών ανακοινώνει την συνέχιση της συνεργασίας του με τον Πόλυ Φιλιππίδη για την αγωνιστική περίοδο 2024-2025 όπου θα ενισχύσει το ανδρικό τμήμα του συλλόγου.

Ο Πόλυς αγωνίζεται στις θέσεις «ένα και δύο» με μεγάλη επιτυχία και με μεγάλη εμπειρία αφού έχει αγωνιστεί σε πάρα πολλές ομάδες της Ε.ΚΑ.Σ.Θ. αλλά και της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.Μ.

« Ο Σύλλογος μας έχει δύο στόχους πρώτον να έχει αθλητές με ήθος και δεύτερον αθλητές που αγαπάνε και προσπαθούν πάντα να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό μέσα στο γήπεδο. Στο πρόσωπο του Πόλυ βρήκε άλλον έναν αθλητή που μπορεί να πλαισιώσει την ομάδα μας για να γίνει ακόμα καλύτερη στο δύσκολο πρωτάθλημα που θα αγωνιστή, κρατώντας πάντα τις αξίες και τα ιδανικά της.»

Πόλυ καλή χρονιά χωρίς τραυματισμούς και με πολλές προσωπικές και ομαδικές επιτυχίες.

Ο «Μ. Αλέξανδρος» Γιαννιτσών ευχαριστεί θερμά την ομάδα του «Γ.Α.Σ. Κουφαλίων» και ιδιαίτερα την πρόεδρο Μπεζίκη Κατερίνα για τον δανεισμό του αθλητή και την νέα αγωνιστική σεζόν.

-Το Δ.Σ του τμήματος μπάσκετ του Μεγάλου Αλεξάνδρου Γιαννιτσών ανακοίνωσε την  ενίσχυση της ομάδας για την National League 2 προσθέτοντας στο δυναμικό του τον Γιώργο Τερζόπουλο. 

Γεννήθηκε στην Κατερίνη το 2001 και αγωνίζεται στις θέσεις των guard. Αγωνίστηκε σε νεαρή ηλικία στον Βατανιακό Κατερίνης και στην συνέχεια στον ΑΓΣ Ιωαννίνων, στους Πάνθηρες Κατερίνης καθώς και στον Πιερικό-Αρχέλαο Κατερίνης. Αποκτήθηκε από τον Άθλο Αλεξάνδρειας όπου αγωνιζόταν την σαιζόν 2023-2024».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ