25.5 C
Athens
Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου, 2024

Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ: Αποκάλυψη Τζόουνς για την υγεία του και πόσο είχαν δώσει περιθώριο ζωής οι γιατροί

Μια άγνωστη ιστορία από το παρελθόν του έφερε στο φως ο πρώην παίκτης των Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ, Πέρι Τζόουνς, αποκαλύπτοντας ότι βρέθηκε κοντά στο να χάσει τη ζωή του.

"Τη δεύτερη χρονιά μου στο ΝΒΑ, αρρώστησα και παραλίγο να πεθάνω. Πριν ξεκινήσει το Summer League, πήγα στον οδοντίατρο. Μου έκανε μερικές ενέσεις για να μην πονάω, αλλά εξακολουθούσα να νιώθω τα πάντα.

Ήμουν πολύ κοντά στο να τρώω από ένα καλαμάκι. Μια εβδομάδα πριν φύγουμε, με ξαναχτύπησε. Δεν μπορούσα καν να ανοίξω το στόμα μου, οπότε ξαναπήγα στον οδοντίατρο. Πήγα στο νοσοκομείο για εξετάσεις και μια ολόκληρη ομάδα γιατρών, ήρθε προς το μέρος μου", ανέφερε μιλώντας στο "Run Your Race" podcast.

"Οι γιατροί ήθελαν να μπω στο χειρουργείο εκείνη τη στιγμή. Εγώ αναρωτιόμουν τι είχε συμβεί. Ξύπνησα και ο γιατρός είχε πει στη μητέρα μου πως ένας ιός εξαπλώνεται στον εγκέφαλο μου. Μου έδωσαν περιθώριο ζωής 1,5 εβδομάδας και μου είπαν ότι είμαι έτοιμος να πάθω θανατηφόρο εγκεφαλικό ή κάτι τέτοιο. Ήταν θέμα χρόνου, όπως μου είχαν πει, ένας θρόμβος από τον λαιμό μου να πάει στον εγκέφαλο", είπε.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ