28.8 C
Athens
Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου, 2024

Μακεδονικός: Κράτησε Κακαλέτρη και Βακουφτσή (pics)

Δυο νεαρούς παίκτες από το περσινό ρόστερ που αγωνίστηκε στη National League 1 διατήρησε και στη παρακάτω κατηγορία ο Μακεδονικός.

Έτσι, στην ομάδα της Θεσσαλονίκης θα συνεχίσουν να αγωνίζονται οι Γιώργος Κακαλέτρης (2,02 – 19 ετών, 2 π.) και Λάμπρος Βακουφτσής (1,96 – 20 ετών, 2,1 π., 2 τριπ.).

Αναλυτικά:

«-Η διοίκηση του ΑΣ Μακεδονικός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον καλαθοσφαιριστή Γιώργο Κακαλέτρη!

Ο 19χρονος center αποκτήθηκε το περσινό καλοκαίρι (2023) και θα την ενισχύσει την ομάδα μας και τη νέα χρονιά στο Πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής (National League 2). Εχει θητεύσει σε Άμιλλα Αγ. Ιωάννη Σπάρτης και Μαχητές Πεύκων.

Η διοίκηση του συλλόγου εύχεται στον Γιώργο υγεία και μια σεζόν με πολλή δουλειά και ανάλογες διακρίσεις!

-Η διοίκηση του ΑΣ Μακεδονικός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον καλαθοσφαιριστή Λάμπρο Βακουφτσή!

Ο 20χρονος σhooting guard και small forward υπέγραψε τον Σεπτέμβριο του 2022 στον Μακεδονικό, ως μια επένδυση για το μέλλον. Είχε ξεκινήσει το μπάσκετ στην Ακαδημία της ΜΕΝΤ, πριν φορέσει τη φανέλα του Μαντουλίδη, ενώ στο μεταξύ δέχτηκε κλήσεις και στα κλιμάκια της Εθνικής.

Αυτή θα είναι η τρίτη του χρονιά που θα φοράει τα «πράσινα» του συλλόγου και άπαντες περιμένουμε να δείξει τις ικανότητες του μπασκετικού του ταλέντου στο παρκέ.

Η διοίκηση του συλλόγου εύχεται στον Λάμπρο υγεία και μια σεζόν με πολλή δουλειά και ανάλογες διακρίσεις!».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ