23.8 C
Athens
Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, 2024

Πανναξιακός: «Κυκλαδίτης» και ο Γρούδος (pic)

Συνέχισε τις προσθήκες ο Πανναξιακός που έβαλε στο ρόστερ του και τον Δούκα Γρούδο (1,90 – 30 ετών).

Ο έμπειρος γκαρντ αναμένεται να γεμίσει τη περιφέρεια της ομάδας της Νάξου, ενώ το basketa.gr σας είχε ενημερώσει για τη συμφωνία.

Αναλυτικά:

«Ο Πανναξιακός ΑΟΚ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον αθλητή, Δούκα Γρούδο.

Ο Δούκας Γρούδος είναι 29 ετών, έχει ύψος 1.91 και αγωνίζεται ως Point και Shooting Guard.

Τα πρώτα του μπασκετικά βήματα τα έκανε στην Ασπίδα Ξάνθης, όπου αγωνίστηκε με τη φανέλα της 3 χρόνια στη Β’ εθνική και 2 χρόνια στη Γ’ εθνική κατηγορία.

Επίσης, κατά το παρελθόν έχει αγωνιστεί στον Πρωτέα Γρεβενών στη Β’ και Γ’ εθνική από μία χρονιά, όπως και στους ΚΑΟ Δράμας, Λεύκιππο Ξάνθης και Αριών Ξάνθης, έχοντας αντίστοιχες συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο αθλητής μας κατέχει ένα σπουδαίο άτυπο ρεκόρ, καθώς αγωνιζόμενος στη Γ’ εθνική έχει πετύχει συνολικά 5 ανόδους στην ανώτερη κατηγορία.

Στις πρώτες δηλώσεις που παραχώρησε στην επίσημη σελίδα του Πανναξιακού ΑΟΚ. ο Δουκάς Γρούδος, είπε:

«Αρχικά να ευχηθώ καλή αγωνιστική χρόνια με υγεία κυρίως και πολλές επιτυχίες για το σύλλογο. Είμαι ενθουσιασμένος που βρίσκομαι εδώ να εκπροσωπήσω την ιστορική ομάδα του Πανναξιακού και το νησί της Νάξου κατ’ επέκταση.

Βλέπω τρομερή οργάνωση από τους ανθρώπους της ομάδας και απίστευτη διάθεση από τους συμπαίκτες και τους προπονητές για να παίξουμε όμορφο μπάσκετ, να φέρουμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα και να προσελκύσουμε τον κόσμο στο γήπεδο!

Από πλευράς μου θα παλέψω όσο μπορώ για να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε θέσει».

Δούκα, η Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο σε καλωσορίζουν στον Πανναξιακό και σου ευχόμαστε μία χρονιά με πολλές επιτυχίες και υγεία».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ