21.5 C
Athens
Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, 2024

Παναθηναϊκός: Μοναδικές στιγμές στο Καλλιμάρμαρο, όλοι παρόντες στη μεγάλη γιορτή (vids)

Μια μοναδική στιγμή λαμβάνει τόπο στο Καλλιμάρμαρο, όπου Παναθηναϊκός και Παρτίζαν παίζουν... κάτω από τα αστέρια, με τους «πράσινους» να αποθεώνονται, όπως και τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ενώ όλες οι μεγάλες προσωπικότητες βρέθηκαν εκεί για το σπουδαίο γεγονός.

Την 21η Σεπτεμβρίου 2024 δε θα την ξεχάσει κανείς. Πάνω από 35.000 φίλοι του Παναθηναϊκού βρέθηκαν στο Καλλιμάρμαρο, προκειμένου να παρακολουθήσουν μια μοναδική στιγμή, με την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Παρτίζαν... κάτω από τα αστέρια, σε ένα γεγονός χωρίς προηγούμενο.

Οι «πράσινοι» αποθεώθηκαν, τόσο στην είσοδό τους στο παρκέ όσο και στην παρουσίαση των ομάδων, με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς επίσης να ακούει ρυθμικά το όνομά του. Στο Παναθηναϊκό Στάδιο, δε θα μπορούσαν να μη βρεθούν προσωπικότητες που έγραψαν την ιστορία του «τριφυλλιού», όπως ο Παναγιώτης Γιαννάκης, Δημήτρης Διαμαντίδης, ο Στόγιαν Βράνκοβιτς, ο Κώστας Τσαρτσαρής και πολλοί ακόμη, όπως ο Κριστόφ Βαζέχα από το ποδόσφαιρο, οι Νίκος Χαρδαλιάς και Γιάννης Βρούτσης από την πολιτική και όχι μόνο.

Δείτε τα σχετικά πλάνα με την κάλυψη του Basketa.gr:



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ