22.7 C
Athens
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

Bet: Αουτσάιντερ αλλά θα το παλέψει ο ΠΑΟΚ, το πρώτο clasico στην Ισπανία

Παιχνίδια με μεγάλο στοιχηματικό ενδιαφέρον διεξάγονται το Σάββατο (21/9).

Εμείς θα ξεκινήσουμε από τον τελικό των προκριματικών του BCL μεταξύ του ΠΑΟΚ και της Πέτκιμσπορ στην Αττάλεια της Τουρκίας. Σίγουρα η ελληνική ομάδα είναι το αουτσάιντερ αλλά δεν θα παραδοθεί αμαχητί. Θα πάμε με τον άσο και με πλεονέκτημα 10,5 πόντων, θεωρώντας ότι αν ηττηθεί, δεν θα συμβεί με μεγαλύτερη διαφορά από τους δέκα πόντους.

Στο πρώτο ισπανικό κλασικό ντέρμπι της σεζόν, η Ρεάλ και η Μπαρτσελόνα θα παίξουν για τα ημιτελικά του Σούπερ Καπ. Ίσως φέτος να αλλάξουν τα δεδομένα και η κυριαρχία της «Βασίλισσας» να μην είναι τόσο έντονη. Θα ρισκάρουμε και θα πάμε στο διπλό.

Σε άλλο τελικό προκριματικών του Basketball Champions League, η Βόννη θα παίξει με τη Ντιναμό Σάσαρι. Μεγάλο παιχνίδι στο οποίο θα εμπιστευτούμε τους Γερμανούς και θα ποντάρουμε την επικράτησή τους.

Στην Αθήνα και στο Παναθηναϊκό Στάδιο θα λάβει χώρα το τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος». Εκεί ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει ως τυπικά φιλοξενούμενος την Παρτιζάν. Θεωρούμε ότι οι πρωταθλητές Ευρώπης θα πάρουν τη νίκη και θα τη συνδυάσουν με διαφορά τεσσάρων ή περισσότερων πόντων.

Τέλος στο άλλο παιχνίδι της ημέρας για το ίδιο φιλικό τουρνουά, η Εφές θα παίξει με τη Μακάμπι. Πιο ισχυρό σύνολο οι Τούρκοι και θα ποντάρουμε στην επικράτησή τους.

ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΑΣ

ΜΟΝΟ

ΠΑΟΚ (+10,5) - Πέτκιμσπορ   1   1,65

ΜΟΝΟ

Ρεάλ Μαδρίτης - Μπαρτσελόνα   2   2,20

ΜΟΝΟ

Βόννη - Ντιναμό Σάσαρι   1   1,53

ΜΟΝΟ

Παρτιζάν - Παναθηναϊκός (-3,5)   2   1,50

ΜΟΝΟ

Εφές - Μακάμπι   1   1,65



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ