21.8 C
Athens
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

BCL: Άντεξαν Σάσαρι και Νίμπουργκ, δεν απειλήθηκε η Κάλεφ

Η Ντιναμό Σάσαρι άντεξε στην αντεπίθεση που έκανε στο τέταρτο δεκάλεπτο η Γιουβέντους στα ημιτελικά των προκριματικών του Basketball Champions League, επικράτησε με 77-73 και προκρίθηκε στον τελικό όπου θα αντιμετωπίσει τη Βόννη. 

Πρώτος σκόρερ για τους νικητές αναδείχθηκε ο Τζαστιν Μπίμπινς με 20 πόντους και 2 ριμπάουντ, ενώ 18 πρόσθεσε ο Εϊμάντας Μπεντζιους.

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ

Η Νίμπουργκ αντιμετώπισε την Τρέπτσα και παρότι ζορίστηκε σε πολλές περιπτώσεις στην αναμέτρηση τελικά έφτασε στη νίκη με 84-78 και προκρίθηκε στον τελικό όπου θα αντιμετωπίσει τη Κάλεφ.

Πρώτος σκόρερ για τους νικητές αναδείχθηκε ο Κρίστιαν Μπίσοπ με 15 πόντους και 9 ριμπάουντ, φτάνοντας κοντά στο νταμπλ νταμπλ, ενώ 14 πρόσθεσε ο Τάιλαν Μπιρτς.

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ

Η Κάλεφ δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήματα απέναντι στην Λέβιτσε και με πρωταγωνιστή τον Σέφερι Καουκιάινεν επικράτησε με 84-76 και προκρίθηκε στον τελικό όπου θα αντιμετωπίσει τη Νίμπουργκ.

Πρώτος σκόρερ για τους νικητές αναδείχθηκε ο Σέφερι Καουκιάινεν με 24 πόντους και 6 ασίστ, ενώ στο νταμπλ νταμπλ έφτασε ο Κάσπερ Σούρογκ με 11 πόντους και 10 ασίστ.

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ