20.5 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Ξανθόπουλος:«Να έρθει ο κόσμος στο γήπεδο να τιμήσει τη μνήμη του Νίκου Φάσουρα και την ομάδα»

Ο Βασίλης Ξανθόπουλος καλεί τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο για το τουρνουά «Νίκος Φάσουρας» για να στηρίξει την ομάδα ενόψει των επίσημων υποχρεώσεων που έπονται, αλλά κυρίως να τιμήσει τη μνήμη του παλαίμαχου παίκτη του Περιστερίου.

Το τουρνουά αυτό διεξάγεται για 5η διαδοχική σεζόν στο κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου», το οποίο έχει στην οροφή του τη φανέλα του Φάσουρα, με το Περιστέρι να τίθεται αντιμέτωπο φέτος, με την ΑΕΚ και τον Πανιώνιο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είναι πολύ σημαντικό που για άλλη μια χρονιά διοργανώνεται αυτό το τουρνουά προς τιμήν του Νίκου Φάσουρα. Ελπίζουμε να έρθει ο κόσμος να τον τιμήσει με την παρουσία του και να τιμήσει και την ομάδα»

«Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι για το τουρνουά, παίζουμε δυο δυνατά φιλικά ένα με τον Πανιώνιο και ένα με την ΑΕΚ. Θέλουμε να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε και αυτό κοιτάμε. Γιατί είμαστε μια καινούργια ομάδα, με καινούργιο προπονητικό τιμ και έχουμε ως στόχο να είμαστε όσο το δυνατόν καλύτεροι στην αρχή της σεζόν και στις επίσημες υποχρεώσεις μας. Γι’ αυτό τον λόγο περιμένουμε τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο και να στηρίξει την προσπάθεια μας».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ