22.1 C
Athens
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

AEK: Ο όμιλος Sunel στην ονοματοδοσία του Olympic Hall της Φυλής

Τη συμφωνία με τον όμιλο Sunel για το γήπεδό της ανακοίνωσε πριν από λίγο η ΑΕΚ, όπως ανακοίνωσε χαρακτηριστικά ο Μάκης Αγγελόπουλος στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, για 5 έτη και με δικαίωμα προαίρεσης άλλων 5 ετών.

«Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για την συμφωνία με τον όμιλο Sunel για το δικαίωμα της ονομασίας για 5 χρόνια αρχικά και για το δικαίωμα ανανέωσης για άλλα 5. Προσθέσαμε άλλον έναν κρίκο στην διαδικασία του γηπέδου», είπε αρχικά ο Μάκης Αγγελόπουλος. «Μένουν ακόμα 2-3 σημαντικά κομμάτια, με τα έργα που συνεχίζουν να γίνονται μέσα στο γήπεδο. Ετοιμάζουμε και έναν μοναδικό οικογενειακό προορισμό σε χώρο έξω από το γήπεδο», πρόσθεσε.

«Με μεγάλη χαρά μας, συμφωνήσαμε με την Sunel. Δεν ήταν συμφωνία με τα περισσότερα χρήματα, αλλά ήταν αυτή που συνέφερε περισσότερο», επισήμανε ο Μάκης Αγγελόπουλος και σημείωσε: «Είχαμε ίδια όνειρα. Λόγω της παρουσίας της κυρίας Τσιλιγκίρη, να πούμε το ιστορικό του γηπέδου. Πριν 3-4 χρόνια παραλάβαμε ένα γήπεδο… χρέπι, μέσα στην πανδημία.

Είχαμε μειωμένα έσοδα. Πήραμε την απόφαση να μην μας σταματήσει ο κορονοϊός. Μας στοίχισε πολύ οικονομικά. Φτύσαμε αίμα. Είμαστε περήφανοι και πρέπει να είναι περήφανος και ο κόσμος της ΑΕΚ. Αυτό το γήπεδο σώθηκε. Αναβαθμίστηκε. Αδειοδοτήθηκε για πρώτη φορά. Ούτε στη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων δεν είχε άδεια. Τα καταφέραμε και χωρίς καμία βοήθεια από την Πολιτεία. Μόνο με πόρους της ομάδας μου. Είμαστε χαρούμενοι που βρήκαμε τους καλούς συνεργάτες και να συνεχίσουμε μαζί».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ