22.1 C
Athens
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Μονακό: «Πληρώνει το buy out του Πάρις Λι στη Βιλερμπάν και γίνεται δικός της»

Έτοιμος για τη... μεγάλη επιστροφή στη Μονακό για τον Πάρις Λι, ο οποίος μετά από δύο χρόνια θα επιστρέψει στο Πριγκιπάτο.

Αυτό σημειώνει το δημοσίευμα από το γαλλικό Μέσο "BeBasket", όπου τονίζει πως η Μονακό θα πληρώσουν το buy out του Αμερικανού γκαρντ στη Βιλερμπάν, όπου σημειώνει παράλληλα πως ήδη οι δύο πλευρές έχουν έρθει σε συμφωνία.

Ο τραυματισμός του Μάικ Τζέιμς είναι πιο σοβαρός απ' ότι είχε εκτιμηθεί και θα απουσιάσει για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα απ' όσο υπολόγιζαν και έτσι είναι ο βασικός λόγος που η διοίκηση των Μονεγάσκων να ετοιμάζεται να προχωρήσει σε αυτή την κίνηση.

Εδώ πρέπει να πούμε πως διάστημα που θα απουσιάσει ο Αμερικανός έχει μείνει μόνο με τους Νικ Καλάθη, Έλι Οκόμπο, Ματ Στραζέλ και Γιουάν Μπεγκαρίν στις θέσεις των γκαρντ.

Ο Λι δεν είναι βέβαια άγνωστος στην Μονακό, αφού φόρεσε την φανέλα της ομάδας την σεζόν 2021/22, έχοντας τότε 11 πόντους, 1.8 ριμπάουντ και 4.7 ασίστ μέσο όρο με 41% στα τρίποντα σε 24 λεπτά συμμετοχής στο γαλλικό πρωτάθλημα και 7.2 πόντους, 1.4 ριμπάουντ και 2.4 ασίστ μέσο όρο με 35.3% στα τρίποντα σε 20 λεπτά συμμετοχής στην EuroLeague, συνθέτοντας τότε ένα εξαιρετικό δίδυμο στις θέσεις των γκαρντ μαζί με τον Μάικ Τζέιμς.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ