22.1 C
Athens
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

ΑΕΚ: Δυνατό τεστ με Φενέρμπαχτσε και ονοματοδοσία του γηπέδου από τον Μάκη Αγγελόπουλο!

Ένα δυνατό φιλικό, με αύρα Euroleague, θα δώσει η ΑΕΚ, η οποία θα φιλοξενήσει τη Φενέρμπαχτσε στο κλειστό των Άνω Λιοσίων (19:30, ΕΡΤ 3), σε ένα ματς που θα αποτελέσει μια ιδανική πρόβα για τους παίκτες του Ντράγκαν Σάκοτα στις υποχρεώσεις τους σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Η εν λόγω αναμέτρηση θα γίνει λόγο των εορτασμών των 100 χρόνων από την ίδρυση του συλλόγου και τόσο στην αρχή, αλλά και στη διάρκει του αγώνα θα υπάρξουν αρκετές δράσεις, με αποκορύφωμα τις βραβεύσεις των Θωμά Μαύρου, Νίκου Μπαμπανικολού, Τάσου Μπουλμέτη και Χρήστου Παππού.

Παράλληλα ο κόσμος θα έχει για πρώτη φορά τη δυνατότητα να δει από κοντά όλα τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ΑΕΚ, με την Ένωση να συστήνεται ουσιαστικά στο κοινό της.

Η τουρκική ομάδα από την άλλη πλευρά δεν θα έχει στην διάθεση της τον Ταρίκ Μπιμπέροβιτς, ο οποίος τραυματίστηκε στο φιλικό με τον Ολυμπιακό στην Κρήτη.

Λίγο νωρίτερα ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ θα παραθέσει σήμερα (17/09, 16:00) συνέντευξη Τύπου στο ΟΚΑΛ και συγκεκριμένα στην αίθουσα Τύπου, "Φαίδων Κωνσταντουδάκης".

Η ΑΕΚ δεν γνωστοποίησε χθες τον λόγο της έκτακτης συνέντευξης Τύπου, όμως οι πληροφορίες φέρουν τον Αγγελόπουλο να ανακοινώνει μια σημαντική εξέλιξη:

Την ονοματοδοσία στο Ολυμπιακό Κλειστό Άνω Λιοσίων, που όπως σε όλα τα μεγάλα γήπεδα του κόσμου, είναι μια πρακτική που αποφέρει επιπλέον έσοδα στις ομάδες.

Οι πληροφορίες μιλούν για χορηγική συνεργασία με μεγάλη εταιρία ενέργειας που θα τονώσει το ταμείο της ΑΕΚ.

Η συνέντευξη Τύπου του Μάκη Αγγελόπουλου θα γίνει πριν από το αποψινό σπουδαίο φιλικό παιχνίδι της ΑΕΚ με αντίπαλο τη Φενέρμπαχτσε, που αρχίζει στις 19:30 στα Άνω Λιόσια.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ