25.5 C
Athens
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Μπράουν: «Με βοηθάει πολύ που παίζω δίπλα στον Σλούκα» (vid)

Ο Λορέντζο Μπράουν μίλησε για τα φιλικά παιχνίδια του Παναθηναϊκού στην Κύπρο, στο πλαίσιο του τουρνουά «Νεόφυτος Χανδριώτης».

Ο Αμερικανός γκαρντ -ο οποίος είναι κάτοχος και ισπανικού διαβατηρίου- αναφέρθηκε στην κοινή του παρουσία με τον Κώστα Σλούκα και όχι μόνο.

Αναλυτικά τα όσα είπε στην Cosmote TV:

Για το τι άλλαξε από την χθεσινή εμφάνιση με την Μπάγερν: "Είναι πιο βαριά τα πόδια μας, μετά από δυο συνεχόμενα παιχνίδια. Νομίζω ότι πρέπει όμως να έχουμε καλύτερη επικοινωνία στην άμυνα. Ωστόσο δεδομένης της χρονικής στιγμής που βρισκόμαστε είμαστε μια χαρά. Έχουμε ταχύτητα, θα γίνουν κάποιες μικρές αλλαγές και θα αποδώσουμε σαν ομάδα". 

Για την προσαρμογή του στην ομάδα: "Μέχρι στιγμή η προσαρμογή μου είναι πολύ ομαλή. Με βοηθάει πολύ που παίζω δίπλα στον Κώστα Σλούκα, μου δείχνει πολλά πράγματα. Θεωρώ πως έχουμε ταλαντούχα ομάδα".

Για τους Οσμάν και Γιούρτσεβεν: "Είναι σπουδαίοι παίκτες και οι δυο και το πιο σημαντικό είναι ότι γνωρίζει ο ένας τον άλλον. Και οι δυο γνωρίζουν τις συνήθειες του προπονητή. Όσον αφορά τον Γιούρτσεβεν είδαμε και χθες ότι αποτελεί ένα πολύ δυνατό παιδί μέσα στην ρακέτα. Μπορεί να πηδάει ψηλά, μπορεί να τελειώνει τις φάσεις, μπορεί να σκοράρει και από το τρίποντο. Όσον αφορά τον Οσμάν μπορεί να σπρώξει την ομάδα μας στο ανοικτό γήπεδο, να δώσει ρυθμό και παράλληλα μπορεί να πετύχει και τρίποντα".

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ