25.5 C
Athens
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Παναθηναϊκός – Μακάμπι 75-88: Άστοχος και ηττημένος (pics+vids)

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ με 75-88, σε φιλικό παιχνίδι στο πλαίσιο του τουρνουά «Νεόφυτος Χανδριώτης», με τους «πράσινους» πάντως να τερματίζουν πρώτοι.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας κι Ευρώπης πλέον θα επιστρέψουν στην Ελλάδα για να συνεχίσουν την προετοιμασία τους, με το τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» να ακολουθεί στο Παναθηναϊκό Στάδιο το προσεχές Σάββατο (21/9).

Όσον αφορά την εξέλιξη του αγώνα, το πρώτο δεκάλεπτο δεν ήταν καθόλου καλό για τον Παναθηναϊκό, καθώς τα αμυντικά κενά ήταν μεγάλα και οι Ισραηλινοί ήταν μπροστά στο φινάλε του με 30-22, αν και είχαν ξεφύγει ακόμα και διψήφιες διαφορές.

Παρόμοια η εικόνα και στη δεύτερη περίοδο μέχρι τα μέσα της, με τους Ισραηλινούς να διατηρούν το προβάδισμα, ωστόσο οι πρωταθλητές Ευρώπης αντέδρασαν και πλησίασαν σε απόσταση αναπνοής, πριν τελειώσει το ημίχρονο με 44-47.

Η φιλική «μάχη» συνεχίστηκε και στην τρίτη περίοδο, εκεί όπου οι δύο ομάδες συμβάδιζαν, με τη Μακάμπι να διατηρεί σταθερά το προβάδισμα έστω και με μικρές διαφορές. Στο 30' ο φωτεινός πίνακας του γηπέδου έγραφε 55-58, με τις άμυνες να έχουν «σκληρύνει».

Τίποτα δεν άλλαξε στην εικόνα στο τελευταίο δεκάλεπτο, με τη Μακάμπι να κυριαρχεί, να ξεφεύγει με διψήφιες διαφορές και να φτάνει σε μία σχετικά εύκολη νίκη με 88-75, όμως ο Παναθηναϊκός ήταν εκείνος που κατέκτησε την πρωτιά λόγω καλύτερης συνολικής διαφοράς.

Δεκάλεπτα: 22-30, 44-47, 55-58, 75-88



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ