22.1 C
Athens
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Νίκη Αμαρουσίου: Νέες προσθήκες οι Αλεφαντής, Κυριαζής, Καπόπουλος, Κακαρατζής, Βούρτσης και Μπουντούρης

Έξι ακόμη μεταγραφές ολοκλήρωσε η Νίκη Αμαρουσίου, ενισχύοντας το δυναμικό της.

Έτσι, συμφώνησε με τον Δημήτρη Αλεφαντή (1,97 – 23 ετών) που προέρχεται από τον Μαραθώνα, τον Σπύρο Κυριαζή (1,93 - 19 ετών) από την Λυκόβρυση, τον Μίνωα Καπόπουλο (19 ετών – γκαρντ) που αγωνίζονταν στον Παπάγου και τον Παναγιώτη Κακαρατζή από τα Γλυκά Νερά.

Επίσης αποκτήθηκαν και ο Παύλος Βούρτσης (1,93 - 24 ετών) που αγωνίζονταν στην Πεύκη, και ο Κωνσταντίνος Μπουντούρης (2,04 - 22 ετών) που προέρχεται από τη Νίκη Βόλου.

Αναλυτικά:

«Η Νίκη Αμαρουσίου συνεχίζει τη στελέχωση του ρόστερ ενόψει της σεζόν 2024/25 που θα τη βρει εκ νέου στο πρωτάθλημα της National League 2, ανακοινώνοντας την έναρξη της συνεργασίας της με τέσσερις παίκτες.

Πρόκειται για τον Δημήτρη Αλεφαντή (16/11/2001, 1.97, σέντερ) που αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στον Μ.Ε.Σ Μαραθώνα, τον Σπύρο Κυριαζή από τη Λυκόβρυση, τον Μίνωα Καπόπουλο (25/10/2005, γκαρντ) από τον Παπάγο και τον Παναγιώτη Κακαρατζή από τα Γλυκά Νερά.

Σημειωτέον, η Νίκη Αμαρουσίου έχει ήδη ανανεώσει τη συνεργασία της με τους Γιάννη Κώτση, Γιαννούλο Τετζεράκη, Διονύση Καραμπάτσο και Λουκά Βαφιά ενώ απέκτησε τους Δημήτρη Στεργίου και Ομάρ Ελ Ντερίνι

-Η Νίκη Αμαρουσίου υλοποιεί τον σχεδιασμό ενόψει της σεζόν 2024/25 που θα τη βρει εκ νέου στο πρωτάθλημα της National League 2, ανακοινώνοντας την έναρξη της συνεργασίας της με τον Παύλο Βούρτση και τον Κωνσταντίνο Μπουντούρη.

Ο Παύλος Βούρτσης (1.93, 24 ετών) αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στην Πεύκη, έχοντας περάσει επίσης από τον Ηλυσιακό, τον Ιωνικό Ν.Φ. και τη Μεγαρίδα.

Ο Κωνσταντίνος Μπουντούρης (2.04, 22 ετών) έπαιξε πέρσι στη Νίκη Βόλου, αγωνίζεται με την ίδια ευχέρεια στις δύο θέσεις των ψηλών και έχει φορέσει τη φανέλα της Δάφνης Δαφνίου, του Φοίνικα Πειραιά και του Ίκαρου Καλλιθέας.

Εξάλλου, η Νίκη Αμαρουσίου έχει ήδη ανανεώσει τη συνεργασία της με τους Γιάννη Κώτση, Γιαννούκο Τετζεράκη, Διονύση Καραμπάτσο και Λουκά Βαφιά ενώ απέκτησε τους Δημήτρη Στεργίου, Ομάρ Ελ Ντερίνι, Δημήτρη Αλεφαντή, Σπύρο Κυριαζή, Μίνωα Καπόπουλο και Παναγιώτη Κακαρατζή.».

photo: Kostantinos Kaloforidis



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ