25.5 C
Athens
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Μούσα: «Είμαστε καλύτερη ομάδα από τον Παναθηναϊκό και θα το δείξουμε φέτος»

Στο "Sportkast" μίλησε ο Βόσνιος γκαρντ/φόργουορντ της Ρεάλ Μαδρίτης, Ντζάνα Μούσα, που τοποθετήθηκε -μεταξύ άλλων- για την κατάκτηση της Euroleague από τον Παναθηναϊκό.

"Νομίζω ότι ηττηθήκαμε από τους εαυτούς μας σε αυτόν τον τελικό (σ.σ. με τον Παναθηναϊκό). Είχαμε προβάδισμα 16 πόντων και το χάσαμε μόνοι μας. Ακόμα και σήμερα λέω ότι είμαστε καλύτερη ομάδα από τον Παναθηναϊκό και θα το δείξουμε φέτος. Μας κέρδισαν στον τελικό και τους αξίζουν συγχαρητήρια. Στη συνέχεια, στη Liga Endesa, κατακτήσαμε τον τίτλο αήττητοι (σ.σ. στα πλέι-οφ), παρά τα παιχνίδια με την Μπαρτσελόνα, οπότε είμαστε πιο διψασμένοι για τρόπαια φέτος", τόνισε.

Για το πώς αισθάνεται στη Ρεάλ, είπε: "Είμαι πολύ ικανοποιημένος στη Μαδρίτη. Μόνο ένας τρελός θα έλεγε ότι δεν είναι ικανοποιημένος. Έχουμε κερδίσει τέσσερις τίτλους, δεν είχα τραυματισμούς, παίζω και νιώθω υπέροχα. Επέκτεινα το συμβόλαιό μου για άλλη μια σεζόν, με έχουν αποδεχτεί και ο κόσμος και ο σύλλογος.

Πραγματικά δεν έχω παράπονο. Στόχος μας ήταν να κρατήσουμε τον Μάριο Χεζόνια και να διατηρήσουμε τον κορμό της ομάδας που ήταν καθοριστικός τις προηγούμενες σεζόν. 5-6 παίκτες έμειναν, ο Σερζ Ιμπάκα ήρθε ως σέντερ και οι Φελίζ και Ρατάν-Μέις μπήκαν ως σπουδαίες προσθήκες. Μπορώ να πω ότι είμαστε καλύτεροι από την περσινή σεζόν".

Όσον αφορά στο συμβόλαιό του, ανέφερε: “Λίγοι άνθρωποι γνωρίζουν ότι όταν ήρθα στη Ρεάλ Μαδρίτης, υπέγραψα συμβόλαιο για 2+1 έτη. Απλώς ασκήσαμε την οψιόν να επεκτείνουμε το συμβόλαιο για μία ακόμη σεζόν. Συνεχίζουμε με τον ίδιο ρυθμό και αυτή τη σεζόν στόχος μας είναι να κατακτήσουμε και τα τέσσερα τρόπαια".

Ερωτηθείς για την προοπτική επιστροφής στο ΝΒΑ, απάντησε: "Υπήρχαν κάποιες προσφορές που απέρριψα λόγω της Ρεάλ Μαδρίτης. Δεν ξέρω τι είδους προσφορές θα με έκαναν να φύγω από τη Μαδρίτη. Ποτέ δεν έκλεισα την πόρτα στο ΝΒΑ, αλλά δεν θα πήγαινα εκεί με οποιοδήποτε κόστος. Τόσο εγώ όσο και η οικογένειά μου νιώθουμε σεβασμό. Στη ζωή είμαι νικητής, είτε παίζω PlayStation είτε χαρτιά, παίζω για να κερδίσω. Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει μια απίστευτη ιστορία και είμαι πολύ χαρούμενος εδώ αυτή τη στιγμή".



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ