21.3 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

ΑΕ Γλαύκου Εσπέρου Πατρών: Προώθησε Καρατζά, Μπαλάση και Σκαρμούτσο

Τρεις 17χρονους γκαρντ προώθησε στο ανδρικό τμήμα ο Γλαύκος Έσπερος γεμίζοντας το ρόστερ του.

Έτσι, στη διάθεση του Κώστα Ρουμελιώτη θα βρεθούν οι Στάθης ΚαρατζάςΓιώργος Μπαλάσης και Άγγελος Σκαρμούτσος, που προέρχονται από τις υποδομές του συλλόγου.

Αναλυτικά:

«Η Α.Ε. Γλαύκου-Έσπερου ΑΟΠΑ Πάτρας ανακοινώνει πως οι Στάθης Καρατζάς, Γιώργος Μπαλάσης και Άγγελος Σκαρμούτσος έχουν προωθηθεί στην Ανδρική ομάδα της Ένωσης και θ’ αγωνιστούν την νέα αγωνιστική περίοδο 2024-25 και στη National League 2 (Γ΄ Εθνική).

Ευχόμαστε στους νεαρούς αθλητές μας να έχουν υγεία και να συνεχίσουν να δουλεύουν με την ίδια αφοσίωση, εργατικότητα και αγάπη τόσο για το μπάσκετ όσο και για τα μαθήματά τους αυτή την τόσο ιδιαίτερη γι’ αυτούς φετινή χρονιά.

Καλή επιτυχία σε όλους τους στόχους σας, εντός και εκτός παρκέ!

Οι τρεις αθλητές: Στάθης Καρατζάς (point guard), Γιώργος Μπαλάσης (shooting guard) και Άγγελος Σκαρμούτσος (point guard) έχουν γεννηθεί το 2007 και φέτος έχουν δικαίωμα συμμετοχής τόσο στην Εφηβική, όσο και στην Αναπτυξιακή ομάδα της Ένωσης, τους Νέους Γλαύκου, που αγωνίζεται στην Α1 ΕΣΚΑ-Η.

Την προπέρσινη χρονιά 2022-23 κατέκτησαν με την Παιδική ομάδα της  Ένωσης την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο στο Πρωτάθλημα Παίδων U16 της ΕΣΚΑ-Η, ενώ παράλληλα συμμετείχαν και με τους Νέους Γλαύκου στην Α2 ΕΣΚΑ-Η, κατακτώντας την 2η θέση και την Άνοδο στην Α1 ΕΣΚΑ-Η

Την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο 2023-24 κατέκτησαν με την Ένωση την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο στο Πρωτάθλημα Εφήβων U18 της ΕΣΚΑ-Η, ενώ παράλληλα συμμετείχαν και με τους Νέους Γλαύκου στην Α1 ΕΣΚΑ-Η, κατακτώντας την 3η θέση, αγωνιζόμενοι στα ημιτελικά των play-off, όπου αποκλείστηκαν από την πρωταθλήτρια Γαλήνη».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ