21.3 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

ΑΕ Γλαύκου Εσπέρου Πατρών: Ισχυρός και με Γκάτζο (pic)

Μια ακόμη πολύ δυνατή κίνηση ολοκλήρωσε ο Γλαύκος Έσπερος, βάζοντας στο ρόστερ του τον Αντώνη Γκάτζο (1,88 – 21 ετών).

Το basketa.gr με ρεπορτάζ του σας είχε ενημερώσει για τη συμφωνία της ομάδας του Κώστα Ρουμελιώτη με τον πρώην γκαρντ του Παλαιού Φαλήρου.

Αναλυτικά:

«Η Α.Ε. Γλαύκου-Έσπερου ΑΟΠΑ Πάτρας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Αντώνη Γκάτζο και τον καλωσορίζει στην Οικογένεια της Ένωσης.

Ευχόμαστε στον Αντώνη να είναι υγιής και να εκπληρώσει τις ατομικές του φιλοδοξίες, βοηθώντας, παράλληλα, την Ένωση να υλοποιήσει τους στόχους της.

Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της Α.Ε Γλαύκου-Έσπερου ο νεαρός αθλητής ανέφερε πως “την Ένωση την διάλεξα γιατί είναι μια ομάδα που καλύπτει όλα μου τα “πιστεύω” και τις προσδοκίες σαν παίκτη και σχετικά με την εξέλιξη μου” και πρόσθεσε ότι “είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ, καθώς όλοι οι άνθρωποι τις ομάδας με υποδέχτηκαν με τον καλύτερο τρόπο”. Τέλος, ως προς τους προσωπικούς και ομαδικούς στόχους είπε πως “ο στόχος της ομάδας είναι η άνοδος και αυτό έχω κι εγώ στο μυαλό μου. Θέλω να κάνουμε μια πολύ καλή χρόνια σαν ομάδα και μέσα από την ομαδική διάκριση να γίνω και εγώ καλύτερος ατομικά”

Ο γεννημένος την 6η Ιουλίου 2003, Αντώνης Γκάτζο, έχει ύψος 1,88 και αγωνίζεται ως guard. Ξεκίνησε το μπάσκετ στον ΠΑΟ Κουκακίου, ενώ το 2020 μετακόμισε στην Εφηβική ομάδα του Γ.Σ. Περιστερίου, κατακτώντας το 2021 τον τίτλο της ΕΣΚΑ και την 3η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα U18. Το βάπτισμα του πυρός με Ανδρική ομάδα πήρε το 2021-22 με τον Κρόνο Αγίου Δημητρίου στην Β΄ Εθνική (NL1), ενώ ακολούθησε η Δάφνη Δαφνίου το 2022-23 (NL1).

Την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο 2023-24 αγωνίστηκε στον 1ο Όμιλο της Β΄ Εθνικής (NL1) με τον Α.Ο. Παλαιού Φαλήρου, καταλαμβάνοντας την 6η θέση».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ