24.9 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Αγία Βαρβάρα: Πρόσθεσε ύψος με Αντωνόπουλο, κράτησε Ποντικάκη (pics)

Η Αγία Βαρβάρα προχώρησε σε ακόμη δύο κινήσεις για τη στελέχωση ενός νεανικού συνόλου στην επόμενη National League 2, αποκτώντας τον 20χρονο Γιώργο Αντωνόπουλο για τη ρακέτα της, ενώ κράτησε και τον 16χρονο Κωνσταντίνο Ποντικάκη, συνεχίζοντας στην ίδια φιλοσοφία και την νέα σεζόν.

Η ανακοίνωση για τον Αντωνόπουλο:

«Ο ΜΠΑΣ Αγίας Βαρβάρα βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του εικοσάχρονου Center Γιώργου-Νικόλαου Αντωνόπουλου.

Πρόκειται για έναν αθλητή που βρίσκεται για σπουδές στην πόλη μας και θα βοηθήσει την προσπάθεια της ομάδας στο πρωτάθλημα της National League 2. Έχει ύψος 1.99 και είναι γεννημένος το έτος 2004. Μπορεί να αγωνιστεί είτε ως Power Forward είτε ως Center.

Ξεκίνησε στα τμήματα υποδομής του Πρωτέα Σχηματαρίου όπου αγωνίστηκε σε όλα τα πρωταθλήματα και πέρυσι αγωνίστηκε στον ΑΟ Καβάλας στο πρωτάθλημα Ανδρών ΕΚΑΣΑΜΑΘ. Η φετινή παρουσία του θα είναι η πρώτη σε εθνική κατηγορία.

Καλωσορίζουμε τον Γιώργο Αντωνόπουλο στην οικογένεια του ΜΠΑΣ Αγίας Βαρβάρας και ευχόμαστε να έχει μία καλή σεζόν, χωρίς τραυματισμούς και να πανηγυρίσει επιτυχίες με την ομάδα μας».

Η ανακοίνωση για τον Ποντικάκη:

«Ο 16χρονος Κωνσταντίνος Ποντικάκης θα συνεχίσει να φοράει την φανέλα ομάδας μας !!!

Ο Κωνσταντίνος Ποντικάκης πραγματοποίησε τα πρώτα μπασκετικά του βήματα στον ΑΟ Χρυσούπολης και πέρυσι μεταγράφηκε στην ομάδα μας, παίζοντας στα πρωταθλήματα παίδων, εφήβων, Νέων Ανδρών αλλά και στα Play Off της National League 2. Διακρίνεται για τις αμυντικές του ικανότητες και το μακρινό του σουτ ενώ έχει λάβει μέρος και στις προεπιλογές της Εθνικής Ομάδας. Είναι γεννημένος το έτος 2008, έχει ύψος 1.89 και αγωνίζεται ως Shooting Guard.

Ευχόμαστε στον Κωνσταντίνο Ποντικάκη καλή σεζόν, με υγεία και χωρίς τραυματισμούς. Καλή πρόοδο και πολλές επιτυχίες».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ