26.6 C
Athens
Τρίτη, 15 Οκτωβρίου, 2024

Βασίλιε Μίτσιτς: Ψάχνεται το «σμίξιμο» με τον Γιόκιτς στους Νάγκετς

Ο Βασίλιε Μίτσιτς φαίνεται πως για ακόμη μια χρονιά θα μείνει στο ΝΒΑ και οι Νάγκετς ψάχνουν τρόπο να τον κάνουν δικό τους, υπολογίζοντας και στην πολύ καλή του σχέση με τον Νίκολα Γιόκιτς.

Ο Βασίλιε Μίτσιτς θα μείνει, όπως φαίνεται, για δεύτερη χρονιά στο ΝΒΑ, μετά την πρώτη του παρουσία στο «μαγικό κόσμο» με τους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ και τους Σάρλοτ Χόρνετς. Ο Σέρβος γκαρντ θέλει να συνεχίσει να ζει το... αμερικανικό όνειρο και ίσως το κάνει με παρέα ένα συμπατριώτη και πολύ καλό του φίλο.

Ο λόγος γίνεται, φυσικά, για τον Νίκολα Γιόκιτς, με τους Ντένβερ Νάγκετς να αναζητούν τρόπο να αποκτήσουν και τον Μίτσιτς. Η αλήθεια είναι, ότι η ομάδα δεν έχει πολύ χώρο αυτή τη στιγμή, έχοντας ξεπεράσει κατά πολύ το salary cap, αλλά και το first apron (σ.σ. διαφορά περίπου 30 εκατομμυρίων δολαρίων, με το second apron να απέχει 18 εκατομμύρια από το first apron). Κάτι τέτοιο σημαίνει, ότι πρέπει να παραχωρήσουν μισθούς, που ισούνται ή ξεπερνούν τα 8.1 εκατομμύρια, που έχει λαμβάνειν ο Μίτσιτς, με team option την επόμενη χρονιά στο συμβόλαιό του.

Οι Νάγκετς, πάντως, ψάχνουν σοβαρά την περίπτωση, σύμφωνα με τον Μαρκ Στάιν, και δεν αποκλείεται να βρουν την «χρυσή τομή», ώστε οι δύο Σέρβοι να «σμίξουν» ξανά.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ