25.5 C
Athens
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Αστέρας Τεμένης: Τριπλό χτύπημα με Κανελλάκη, Μανωλάκη και Καρλή (pics)

Συνεχίζει την ενίσχυση του ο Αστέρας Τεμένης, θέλοντας να εμφανιστεί ενισχυμένος ενόψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς.

Έτσι, αποκτήθηκαν οι Νίκος Κανελλάκης (1,91 – 20 ετών) και Παναγιώτης Μανωλάκης (2,04 – 24 ετών), κινήσεις για τις οποίες σας είχε ενημερώσει το basketa.gr.

Επίσης, στο Αίγιο θα αγωνίζεται και ο Μιχάλης Καρλής (1,85 – 21 ετών) που ολοκλήρωσε το περσινό πρωτάθλημα στη National League 1 με την Αναγέννηση Αρκαλοχωρίου (2,5 π.).

Αναλυτικά:

«Ο Αστέρας Τέμενης B.C ανακοινώνει την απόκτηση του γκαρντ Μιχάλη Καρλή (21 ετών, 1,85 μ). Ο Κρητικός γκαρντ, πάρα το νεαρό της ηλικίας του, έχει μεγάλη εμπειρία και ταλέντο που θα δώσει σημαντικές λύσεις στην ομάδα μας τη φετινή σεζόν. Ξεκίνησε από τον Ηρόδοτο Νέας Αλικαρνασσού και το 2018 υπέγραψε συμβόλαιο με την ΑΕΚ και πήρε χρόνο συμμετοχής στη Basket League για τα επόμενα 4 χρόνια. Επίσης έχει αγωνιστεί στην Αυστρία και τους Dornbirn Lions, ενώ πέρσι αγωνίστηκε στην Αναγέννηση Αρκαλοχωρίου της National League 1. Καλωσοριζουμε τον Μιχάλη στην ομάδα μας, και του ευχόμαστε καλή μπασκετική χρονιά με υγεία.

Ο Αστέρας Τέμενης B.C ανακοινώνει την απόκτηση του γκαρντ Νίκου Κανελλάκη (20 ετών, 1,91 μ). Ο νεαρός ταλαντούχος γκαρντ θα είναι μαζί μας φέτος και θα δώσει πολύτιμες λύσεις στην περιφέρεια μας. Ο Νίκος ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομής του Προμηθέα, όπου κατέκτησε το πανελλήνιο πρωτάθλημα παίδων το 2019 κι έχει περάσει από Προμηθέα 2014, Απόλλωνα Πατρών, Απολλωνιάδα, ενώ τα 2 τελευταία χρόνια αγωνίστηκε στην Αχαγιά 82. Καλωσοριζουμε τον Νίκο στην ομάδα μας και του ευχόμαστε καλή μπασκετική χρονιά με υγεία.

Ο Αστέρας Τέμενης B.C ανακοινώνει την απόκτηση του σέντερ Παναγιώτη Μανωλάκη (24 ετών, 2,05 μ). Ο δυναμικός Μεσσήνιος σέντερ, έρχεται στο Αίγιο για να ενισχύσει σημαντικά τη Frontline μας. Ο Παναγιώτης έχει αγωνιστεί πολλά χρόνια στην Καλαμάτα B.C, ενώ επίσης έχει περάσει από τον Γ.Σ Μεσσήνης και πέρσι από την Παναχαϊκή. Ευχόμαστε ολόψυχα στον Παναγιώτη, υγεία και καλή μπασκετική χρονιά».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ