23.3 C
Athens
Κυριακή, 27 Οκτωβρίου, 2024

Πήγασος Θυρέας: «Τριπλή» απόκτηση με Κωνσταντίνου, Πετρόπουλο και Χωματά

Ο Πήγασος Θυρέας ετοιμάζεται για την νέα σεζόν στην National League, προχωρώντας στις τρεις πρώτες μεταγραφές του με τους Γιώργο Κωνσταντίνου, Γιάννη Πετρόπουλο και Φαίδωνα Χωματά, δυναμώνοντας το ρόστερ του για την επιστροφή.

Η ανακοίνωση για τον Κωνσταντίνου:

«Η ομάδα μας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσει στην οικογένειά της, τον Γιώργο Κωνσταντίνου (30 ετών, 1.90), έναν έμπειρο παίκτη με σπουδαία προσφορά στο Πελοποννησιακό μπάσκετ.

Ο Κωνσταντίνου αγωνίζεται στη θέση του Shooting guard και θα συναντηθεί με τον Κοψαύτη Γιώργο, μετά από την κοινή τους συνύπαρξη ως συμπαίκτες στον Αρκαδικό, φέτος στον Πήγασο.

Ο Γιώργος ξεκίνησε στον Ίκαρο Καλλιθέας, με την εφηβική ομάδα του οποίου κατέκτησε την 2η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα του 2011.

Στη συνέχεια αγωνίστηκε στον Απόλλωνα Κορίνθου, στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Και την επόμενη σεζόν μεταγράφηκε στον Αρκαδικό με τον οποίο αγωνίστηκε στην Α2, όπου σημείωσε άνοδο στην Α1 Εθνική κατηγορία, με συμπαίκτη τον Γιώργο Κοψαύτη.

Στη συνέχεια αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής Κατηγορίας με τον του Κ.Α.Ο. Κορίνθου και έπειτα στον Τήρωνα Αγ. Θεοδώρων.

Την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στον Αργοναύτη Νέας Κίου στο πρωτάθλημα της National League 2.

Γιώργο καλώς όρισες στην ομάδα μας και ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες!».

Η ανακοίνωση για τον Πετρόπουλο:

«Με μεγάλη μας χαρά καλωσορίζουμε στην ομάδα μας τον Γιάννη Πετρόπουλο.

Ο Γιάννης είναι 23 ετών και έχει υψος 2.01 μ. ξεκίνησε από την Τρίπολη, από όπου κατάγεται, με την ομάδα των Δρομέων όπου έφτασε μέχρι τη Γ’ Εθνική, έπειτα έπαιξε στο εφηβικό της ΑΕΚ. Από εκεί αγωνίστηκε για Αμύντα, Φοίνικα Πειραιά, ΑΓΕ Χαλκίδας και την περσινή σεζον αγωνίστηκε στην National League 2 με την Παραμυθιά.

Γιάννη καλώς όρισες και σου ευχόμαστε υγεία και καλή επιτυχία!».

Η ανακοίνωση για τον Χωματά:

«Η Διοίκηση του Συλλόγου χαίρεται ιδιαίτερα για την απόκτηση του πολλά υποσχόμενου νεαρού παίκτη Χωματά Φαίδωνα-Κων/νου.

Ο Φαίδωνας είναι 18 ετών, 1.95 μ. ύψος, με καταγωγή από Τρίπολη αγωνίστηκε στις ακαδημίες του Προμηθέα Πατρών, ενώ την τελευταία χρόνια φορούσε την φανέλα του ΣΕΦΑ Αρκαδικού.

Ευχόμαστε μια δημιουργική αγωνιστική χρονιά με υγεία και πολλές επιτυχίες!».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ