21.3 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

ΑΕ Γλαύκου Εσπέρου Πατρών: Ανανέωσε με Πανόπουλο και Καραλή

Ο Γλαύκος Έσπερος συνεχίζει την υλοποίηση του σχεδιασμού του για την νέα σεζόν στην National League 2, ανανεώνοντας και με τους Αντώνη Πανόπουλο και Οδυσσέα Καραλή, που θα ενισχύσουν εκ νέου την πατρινή ομάδα.

Η ανακοίνωση για τον Πανόπουλο:

Η Α.Ε. Γλαύκου-Έσπερου ΑΟΠΑ Πάτρας ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της με τον Αντώνη Πανόπουλο.

Ευχόμαστε στον Αντώνη να είναι υγιής και να συνεχίσει να εκπληρώνει τις ατομικές του φιλοδοξίες, βοηθώντας, παράλληλα, την Ένωση να υλοποιήσει τους στόχους της.

Στις πρώτες δηλώσεις του μετά την ανανέωση ο Αντώνης Πανόπουλος είπε πως “είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω και φέτος ν’ αγωνίζομαι με την ομάδα μου, την Ένωση Γλαύκου Έσπερου” και συμπλήρωσε πως “προσωπικός στόχος είναι να βελτιωθώ και στο τεχνικό και στο τακτικό κομμάτι, με τρόπο που να μπορώ να προσφέρω τα μέγιστα στην ομάδα”. Ως προς τους στόχους της Ένωσης ανέφερε ότι “αυτή την χρονιά η ομάδα φαίνεται να έχει στόχο και όρεξη να διορθώσει όποια λάθη έγιναν τις προηγούμενες 2 σεζόν και όλος ο Οργανισμός να παλέψει για να πετύχουμε τους υψηλούς στόχους που έχουν τεθεί. Σκοπός μας θα είναι, βέβαια, να δέσει η ομάδα, που απαρτίζεται από ταλαντούχους αθλητές και να δημιουργηθεί το κατάλληλο κλίμα, έτσι ώστε να πρωταγωνιστήσουμε και να κάνουμε πρωταθλητισμό στην National League 2 (Γ’ Εθνική)”.

Ο γεννημένος την 17η Ιουλίου 2000 στην Πάτρα, ύψους 1.84, παίκτης αγωνίζεται ως guard και προέρχεται από την Ακαδημία του Έσπερου ΑΟΠΑ, μητρικού σωματείου της Ένωσης, όπου αγωνίστηκε ως το 2018, έχοντας και συμμετοχή ως Έφηβος με τους Νέους Έσπερου στην Α1 ΕΣΚΑ-Η, τις σεζόν 2016-17 και 2017-18. Στη συνέχεια, για λόγους επαγγελματικούς και ακαδημαϊκούς βρέθηκε στην Πτολεμαΐδα, αγωνιζόμενος με τον Αρίωνα Πτολεμαΐδας στην Α΄ Ε.ΚΑ.Σ.ΔΥ.Μ τις περιόδους 2018-19 και 2019-20, ενώ ακολούθησε 1.5 χρόνος στην Αθήνα, όπου έπαιξε με τον Γ.Σ. Μανδραϊκό στη Β΄ Εθνική την χρονιά 2020-21 και το πρώτο εξάμηνο της σεζόν 2021-22. Τον Ιανουάριο του 2022 ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του εκτός Πατρών κι επέστρεψε στον Έσπερο ΑΟΠΑ, όπου κατέλαβε την 2η θέση στην Α1 ΕΣΚΑ-Η κερδίζοντας, παράλληλα, και την Άνοδο στη Γ΄ Εθνική.

Τις 2 προηγούμενες αγωνιστικές σεζόν 2022-23 και 2023-24 έπαιξε στην Α.Ε. Γλαύκου Έσπερου ΑΟΠΑ, με την οποία κατέκτησε την 5η θέση (2023) και την 7η θέση (2024) στον Α΄ Όμιλο της National League 2 (Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας).

Η ανακοίνωση για τον Καραλή:

Η Α.Ε. Γλαύκου-Έσπερου ΑΟΠΑ Πάτρας ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της με τον Οδυσσέα Καραλή.

Ευχόμαστε στον Οδυσσέα να είναι υγιής και να συνεχίσει να εκπληρώνει τις ατομικές του φιλοδοξίες, βοηθώντας, παράλληλα, την Ένωση να υλοποιήσει τους στόχους της.

Στις πρώτες δηλώσεις του μετά την ανανέωση ο Οδυσσέας Καραλής ανέφερε πως “χαίρομαι που παρέμεινα στην Ένωση και το κίνητρο ήταν οι φιλοδοξίες που ο Σύλλογος έχει για την νέα χρονιά”, ενώ συμπλήρωσε πως “ο στόχος μας αρχικά είναι να δέσουμε όσο γίνεται σαν ομάδα, ώστε να είμαστε σε θέση να ακολουθήσουμε το πλάνο όσο καλύτερα γίνεται” κι έκλεισε λέγοντας ότι “προσωπικός μου στόχος είναι να δίνω κάθε μέρα το 100% ώστε να βοηθάω την ομάδα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο”.

Ο γεννημένος την 20η Ιανουαρίου 2004, στην Πάτρα, Οδυσσέας Καραλής έχει ύψος 1,98 και αγωνίζεται ως guard/forward. Ξεκίνησε το μπάσκετ στις ακαδημίες του Απόλλωνα Πάτρας, όπου παρέμεινε ως τις αρχές του 2023, αγωνιζόμενος με τις ομάδες Παίδων, Εφήβων, Νέων (Απολλωνιάδα) και Ανδρών του Συλλόγου, ενώ, παράλληλα, ήταν διεθνής στις μικρές Εθνικές Παμπαίδων (U14) και Παίδων (U16).Τον Ιανουάριο του 2023 ήρθε στην Ένωση, με την οποία κατέκτησε την 5η θέση (2023) και την 7η θέση (2024) στον Α΄ Όμιλο της National League 2 (Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας).

Παράλληλα συμμετείχε και στην ομάδα Νέων της Ένωσης (Νέοι Γλαύκου) κατακτώντας την 2η θέση και την Άνοδο στην Α1 ΕΣΚΑ-Η το 2023 και την 3η θέση στην Α1 ΕΣΚΑ-Η το 2024.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ