25.5 C
Athens
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Όλεθρος στην Αττική: Κάηκε ολοσχερώς το Κλειστό της Νέας Πεντέλης! (vids)

Τραγικές στιγμές βιώνει για άλλη μια χρονιά η Αττική, με την φωτιά που ξέσπασε χθες (11/8) στο Βαρνάβα να καίει το Λεκανοπέδιο στα βορειοανατολικά και, μαζί, να τυλίγει στις φλόγες το Κλειστό της Νέας Πεντέλης.

Το Λεκανοπέδιο της Αττικής για ακόμη μια φορά ζει πολύ δύσκολες μέρες εξαιτίας της πύρινης λαίλαπας. Οι σκηνές τραγωδίας επαναλαμβάνονται εκ νέου στο μεγαλύτερο νομό της χώρας, με τον εφιάλτη να έχει εξαπλωθεί φέτος στα βορειοανατολικά, τυλίγοντας στις φλόγες και το Κλειστό της Νέας Πεντέλης.

Οι εικόνες είναι αποκαλυπτικές και τα λόγια περισσεύουν. Με τη γύρω περιοχή να αποτελείται κατά κύριο λόγο από πεύκα, η φωτιά που δε σταματά πουθενά από τότε, που ξέσπασε την Κυριακή το μεσημέρι (11/8) στο Βαρνάβα, δημιουργώντας ένα μέτωπο δεκάδων χιλιομέτρων, έκαψε και το Κλειστό, μαζί με τον παιδικό σταθμό που βρίσκεται επίσης στο ίδιο σημείο.

Χαρακτηριστικό είναι, άλλωστε, ότι η πυρκαγιά περνά και από τη Λεωφόρο Πεντέλης, καίγοντας κι άλλα σημεία, όπως το προαύλιο του Δημαρχείου, μια κατασκήνωση ηλικιωμένων και πολλές περιουσίες, φυσικά, μέχρι αυτή την ώρα.

Δείτε τα σχετικά βίντεο:



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ