21.3 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Κερ: «Οι Αμερικανοί παίζουν για το ΝΒΑ και το χρυσό στους Ολυμπιακούς Αγώνες»

Οι ΗΠΑ συνέχισαν την παράδοση με τα χρυσά μετάλλια του Ολυμπιακούς Αγώνες και ο Στιβ Κερ, μετά το τέλος του τελικού με τη Γαλλία, υπογράμμισε την τρομερή εμφάνιση του Στεφ Κάρι, ενώ τόνισε πως οι Αμερικάνοι αγωνίζονται για το πρωτάθλημα του ΝΒΑ και για την πρώτη θέση του μεγάλου αθλητικού ραντεβού.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για τον Κάρι: «Ο Κάρι πρότεινε ένα σύστημα με τον Λεμπρόν "θα ανοίξουμε το γήπεδο". Ωραία, ας το κάνουμε γιατί το έχω δει στο παρελθόν και συνήθως λειτουργεί καλά. Χάρισε μία παράσταση στα τελευταία λεπτά. Ήταν τρομερό να τον βλέπεις. Ο Στεφ έχει κερδίσει τα πάντα που γίνονται τις τελευταίες εβδομάδες. Κάθε μέρα είναι φανερή η αφοσίωσή του».

Για τις προπονήσεις τις ομάδας: «Είπα στον Στεφ πως το αγαπημένο μου κομμάτι της προπόνησης ήταν να τον βλέπω να προπονείται με τον Λεμπρόν μετά το τέλος της προπόνησης. Δεν είναι τυχαίο που κάνουν όσα κάνουν στα κρίσιμα λεπτά. Όταν βλέπεις τη δουλειά τους και πόσο αγαπάνε τη διαδικασία, καταλαβαίνεις γιατί είναι τόσο καλοί. Ο Στεφ το κέρδισε αυτό. Ήθελα να το πω να πάρει μία μέρα ρεπό λόγω του πόσο σκληρά δουλεύει. Είναι εντυπωσιακό».

Για το κίνητρο των Αμερικάνων: «Υπάρχει λόγος που συμμετέχουν. Οι Ολυμπιακοί Αγώνες είναι ξεχωριστοί. Παίζουν για δύο πράγματα, το πρωτάθλημα του ΝΒΑ και το χρυσό στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Αυτό είναι το αποκορύφωμα της επιτυχίας. Υπάρχει λόγος που συνεχίζει να το κάνει ο Ντουράντ, το αγαπάει. Δεν μπορείς να αγοράσεις αυτό το συναίσθημα και την εμπειρία».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ