19.6 C
Athens
Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, 2024

Τραπάνι: Επίσημο το “μπαμ” με τον Πλάις (pic)

Η Τραπάνι ολοκλήρωσε μία τεράστια έκπληξη στο ευρωπαϊκό μπάσκετ, μιας και η νεοφώτιστη ομάδα από την Ιταλία ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα τη μεταγραφή του πολύπειρου Τιμπόρ Πλάις.

Ο Γερμανός σέντερ διαθέτει στο παλμαρέ του σπουδαίους τίτλους και διακρίσεις έχοντας κατακτήσει δύο φορές το τρόπαιο της Euroleague ως παίκτης της Αναντολού Εφές, πρωταθλήματα σε Τουρκία και Γερμανία, Κύπελλα σε Τουρκία και Γερμανία, όπως επίσης και το ισπανικό Supercup με τη φανέλα της Βαλένθια.

Συνολικά μέτρησε 336 παιχνίδια στην Euroleague έχοντας κατά μέσο όρο 8 πόντους και 4.2 ριμπάουντ ανά 17 λεπτά συμμετοχής, σουτάροντας με 59% στα δίποντα και 39% στα τρίποντα.

Η ομάδα που κατέκτησε τον τίτλο στην δεύτερη κατηγορία του ιταλικού πρωταθλήματος ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση του 34χρονου σέντερ, Τιμπόρ Πλάις για τον επόμενο χρόνο: «Είμαι ενθουσιασμένος που θα ενταχθώ στην Τράπανι.. Θέλω να βοηθήσω τον σύλλογο να πετύχει τους στόχους του και ανυπομονώ να γνωρίσω τους νέους μου συμπαίκτες. Μαζί μπορούμε να έχουμε επιτυχία. Πάμε!» ήταν το πρώτο του μήνυμα ως παίκτης της Τράπανι.

Μάλιστα η Τράπανι θα αντιμετωπίσει σε δύο ματς προετοιμασίας τον Ολυμπιακό και πιο συγκεκριμένα στις 22 και 23 Σεπτεμβρίου στην Ιταλία και δη στο «Pala Shark».

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Trapani Shark Official ®️ (@trapanishark)



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ