20.3 C
Athens
Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου, 2024

Παπαπέτρου: «Να βάλουμε τους κανόνες μας»

Την σκληράδα του πρέπει να επιβάλλει ο Ολυμπιακός κόντρα στην Ουνικάχα Μάλαγα, όπως τόνισε ο Ιωάννης Παπαπέτρου ενόψει του παιχνιδιού με τους Ισπανούς (20/10, 21:00). 

Ο φόργουορντ των "ερυθρόλευκων" αναφέρθηκε και στις ελλιπείς προπονήσεις της ομάδας ενώ επισήμανε πως ο Ολυμπιακός δεν υποτιμά κανέναν αντίπαλο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί από το ξεκίνημα. Η Μάλαγα παίζει σκληρά και δεν πρέπει να τους αφήσουμε να επιβάλουν το παιχνίδι τους και τη δυναμική τους. Εμείς είμαστε μια ομάδα που παίζει σκληρά στην άμυνα και πρέπει να βάλουμε τους κανόνες μας για να καταλάβουν πως έρχονται να παίξουν σε μια έδρα με μια ομάδα πιο σκληρή».

Για τις απουσίες: «Σε επηρεάζει όταν βλέπεις να κάνουν προπόνηση 10 άτομα. Αλλά όσοι παίζουν, μάχονται και δίνουν το 100%. Το σημαντικό είναι όσοι παίζουν να κερδίζουν παιχνίδια».

Για τη νίκη της Μάλαγα κόντρα στην Φενέρμπαχτσε: «Δεν υποτιμάμε ούτε υπερεκτιμάμε κανέναν. Είναι ομάδα Ευρωλίγκας με γεμάτο σύνολο. Είναι διαφορετικό παιχνίδι. Κοιτάμε κάθε αντίπαλο στα μάτια και δεν υποτιμάμε κανέναν».

Photo credits: Eurokinissi



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ