22.1 C
Athens
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Κρόνος: Σημαντική προσθήκη με Μπουργανό, πήρε και Ανδρικόπουλο (pic)

Στην Αττική επέστρεψε μετά από τέσσερα χρόνια ο Νίκος Μπουργανός (1,92 – 29 ετών), αποτελώντας τη δεύτερη προσθήκη του Κρόνου.

Ο 29χρονος γκαρντ μετά την αποχώρηση του από την Πεντέλη αγωνίστηκε για μια τετραετία στα Τρίκαλα, κερδίζοντας πέρυσι την άνοδο με τα Trikala Basket.

Με τη Θεσσαλική ομάδα είχε 7,6 πόντους και 12 εύστοχα τρίποντα.

Επισης αποκτήθηκε και ο Πέτρος Ανδρικόπουλος (1,84 - 27 ετών) που την τελευταία διετία αγωνίστηκε στον ΚΑΟ Μελισσίων σε National League 2 και Α' ΕΣΚΑ, ενώ διαθέτει εμπειρία έχοντας αγωνιστεί σε αρκετές ομάδες των Εθνικών κατηγορίων.

Αναλυτικά:

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την συνεργασία μας με τον Νίκο Μπουργανό.

Ο Νίκος Μπουργανός (1.94) αγωνίζεται στις θέσεις 2 και 3 και ξεκίνησε την πορεία του από τον Μάκαρο Άμφισσας και στην συνέχεια αγωνίστηκε στις ομάδες: ΑΕΚ(u21), Χολαργός (β' εθνική), Ίκαρος Καλλιθέας (γ' εθνική), Ηλυσιακός (γ' εθνική), Πεντέλη (β' εθνική)

Τα τελευταία 4 χρόνια αγωνιζόταν στην ομάδα των Τρικάλων στο πρωτάθλημα της β' εθνικής με την οποία φέτος κατέκτησε την άνοδο στην Α2 Εθνική κατηγορία.

Νίκο καλώς ήρθες στην οικογένεια του Γ.Σ Κρόνου Αγίου Δημητρίου!!!

-Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την έναρξη της συνεργασίας μας με τον point guard Πέτρο Ανδρικόπουλο.

Ο Πέτρος είναι γεννημένος το 1997, με ύψος 1.84, έχει εμπειρία από ομάδες της Β' και Γ' Εθνικής, αφού μεταξύ άλλων έχει αγωνιστεί σε Καρλόβασι Σάμου, ΝΕΟΛ, ΓΣ Αγίας Παρασκευής και ΓΣ Αμαρουσίου.
Τις δυο τελευταίες σεζόν αγωνίστηκε με την ομάδα των Μελισσίων σε National League 2 και Α' ΕΣΚΑ, έχοντας πρωταγωνιστικό ρόλο στην πορεία επανόδου της ομάδας στις εθνικές κατηγορίες τη σεζόν 2023-24.
Η διοίκηση του Κρόνου τον καλωσορίζει και του εύχεται καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία και επιτυχίες !!!».
 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ