21.3 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Σιουμουρέκη: «Είμαστε ομάδα, να ανεβάσουμε την Ελλάδα»

Η αποφασιστικότητα και η θέλησή τους να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα ήταν σύμφωνα με τη Βασιλική Σιουμουρέκη το βασικό «όπλο» της Εθνικής Ελλάδας Νεανίδων για την κατάκτηση της νίκης επί της Νορβηγίας.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα σημείωσε τη δεύτερη επικράτησή του στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U18 Β’ Κατηγορίας, που διεξάγεται στο Πλοϊέστι της Ρουμανίας, με τη διεθνή φόργουορντ να αναφέρει σχετικά μετά το τέλος του ματς:

«Στο σημερινό (06/08) παιχνίδι θέλαμε πάρα πολύ να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα. Νομίζω ότι φάνηκε από την προθέρμανση πόσο αποφασισμένες ήμασταν. Δείξαμε από το πρώτο λεπτό μέχρι το τελευταίο ότι είμαστε ομάδα και ότι ήρθαμε στο Ευρωπαϊκό για να παλέψουμε να ανεβάσουμε την Ελλάδα στην Α’ Κατηγορία.

Πρέπει να δώσουμε μεγάλη βαρύτητα σε κάθε αγώνα ξεχωριστά. Σήμερα, πετύχαμε τον πρώτο στόχο που είχαμε να κερδίσουμε τη Νορβηγία, όμως το συγκεκριμένο αποτέλεσμα δεν θα λέει τίποτα εάν δεν νικήσουμε αύριο (07/08) την αναμέτρηση που θα κρίνει εάν θα μπούμε στην 8άδα».

Επόμενος αντίπαλος της «γαλανόλευκης» (07/08, 13.30) είναι η Ιρλανδία και με νίκη θα εξασφαλίσει τη δεύτερη θέση στον Α’ Όμιλο της διοργάνωσης.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ