24.9 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Το (όχι τελείως) τρελό σενάριο της αναμονής 34 ωρών για την πρόκριση!

 

Η αντίστροφη μέτρηση για τον τελευταίο αγώνα της Εθνικής στη φάση των ομίλων των Ολυμπιακών αγώνων (και μακάρι όχι στη διοργάνωση) κορυφώνεται, το basketa.gr σας παρουσίασε το πρωί τα βασικά σενάρια βάσει των αποτελεσμάτων, όμως υπάρχει κι ένα που ακούγεται τρελό, αν και δεν είναι τόσο.

Αν η ΕΘνική νικήσει 3-9 πόντους την Αυστραλία θα είναι 3η στον όμιλο και η υπέρη της διαφορά θα προστεθεί στο -14 που έχει συνολικά σήμερα για να αντιπαρατεθεί αυτό με τους άλλους δύο τρίτους, που θα είναι επίσης στο 1-2 και οι δύο καλύτεροι να συνεχίσουν στα προημιτελικά.

Ενας τρίτος με 1-2 θα έχει ήδη βγει από το ματς που αρχίζει σε λίγο (12 Ελλάδας) μεταξύ Ιαπωνίας και Βραζιλίας, με τους Ιάπωνες να είναι στο -24 και τους Βραζιλιάνους στο -25. Ευχής έργο ο νικητής να μην το έχει κάνει με διαφορά που θα τον φέρνει παραπάνω από το -11, το νούμερο που θα φτάσει η Εθνικής με τη μίνιμουμ νίκη των τριών πόντων επί της Αυστραλίας.

Αν όμως, κάποιος στο πρώτο ματς βρεθεί στο τέλος της ημέρας με καλύτερη συνολική διαφορά πόντων από την Εθνική μας τότε θα χρειαστεί αναμονή μέχρι... αύριο τα μεσάνυχτα, για να μάθουμε αν προκριθήκαμε!

Ο ηττημένος του ματς Σερβία - Νότιο Σουδάν που παίζουν αύριο στις 10 το βράδυ(!) (θεωρώντας δεδομένη την επικράτηση των ΗΠΑ επί του Πουέρτο Ρίκο) θα είναι τρίτος με 1-2 και εκεί πια θα υπάρξει αντιπαράθεση με το ελληνικό χάντικαπ. Η Σερβία είναι σήμερα στο +15 και το Νότιο Σουδάν στο -6, άρα ρεαλιστικά (αν πάμε σε αυτό το ότι εξωπραγματικό σενάριο) όλοι θα ευχόμαστε Σερβία με... τόσο όσο θα χρειαστεί για να φέρει το Σουδάν σε χειρότερη διαφορά, ας πούμε δηλαδή -6 αν η ελληνική νίκη είναι στο μίνιμουμ  των 3 πόντων.

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ