23.9 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Εθνική Ανδρών: Οπωσδήποτε… νίκη Καναδά για να ελπίζει στην πρόκριση

Η Εθνική Ανδρών ηττήθηκε από την Ισπανία στη δεύτερη αγωνιστική στους Ολυμπιακούς Αγώνες και, πλέον, χρειάζεται συνδυασμό αποτελεσμάτων για να ελπίζει στην πρόκριση στην οκτάδα, με προαπαιτούμενο την νίκη του Καναδά επί της Αυστραλίας.

Τα πράγματα έχουν γίνει πια... σκούρα για την Εθνική, αφού τη δεδομένη στιγμή, μετά δηλαδή την ήττα από την Ισπανία στους Ολυμπιακούς Αγώνες και χωρίς να έχει διεξαχθεί ο αγώνας του Καναδά με την Αυστραλία, δεν μπορούμε ακόμη να γνωρίζουμε, αν το ματς με τους Boomers την τελευταία αγωνιστική θα είναι διαδικαστικό.

Αυτό θα το μάθουμε, φυσικά, μετά την αναμέτρηση που ξεκινά στις 14:30 στη Λιλ, με την νίκη της Αυστραλίας να σημαίνει βέβαιο αποκλεισμό της «γαλανόλευκης». Κι αυτό, επειδή μετρά ήδη ήττες από Καναδά και Ισπανία, επομένως δεν υπάρχει πιθανότητα πρόκρισης ακόμη και με νίκη απέναντι στους Αυστραλούς.

Με ποιον τρόπο περνά η Εθνική στην οκτάδα των Ολυμπιακών Αγώνων

Με νίκη των Καναδών, όμως, η ελληνική ομάδα ελπίζει ακόμη βάσιμα στο να βγει από τρίτη έως και δεύτερη. Το να βγει τρίτη, μπορεί να γίνει ακόμη και με απλή νίκη, αν παράλληλα η Ισπανία επικρατήσει του Καναδά, καθώς θα υπερτερούμε των Αυστραλών στη μεταξύ μας ισοβαθμία.

Με νίκη του Καναδά, όμως, χρειάζεται και διαφορά, για να πιάσουμε έστω την τρίτη θέση. Χρειαζόμαστε, συγκεκριμένα, νίκη τουλάχιστον τριών πόντων κόντρα στην Αυστραλία, ενώ με νίκη τουλάχιστον δέκα πόντων παίρνουμε τη δεύτερη και δεν χρειάζεται να... περιμένουμε τους τρίτους στους άλλους ομίλους, περνώντας σε κάθε περίπτωση στην οκτάδα.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ