18.1 C
Athens
Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου, 2024

Bet: Πολύ δύσκολο το έργο της Ελλάδας στην πρεμιέρα

Το Ολυμπιακό Τουρνουά μπάσκετ ξεκινάει σήμερα (27/7) και μαζί του επιστρέφει και το στοιχηματικό ενδιαφέρον.

Η Εθνική Ελλάδας στην επιστροφή της σε Ολυμπιακούς Αγώνες μετά από 16 ολόκληρα χρόνια, έχει πολύ δύσκολο έργο στην πρεμιέρα απέναντι στον πανίσχυρο Καναδά.

Δεν θα ασχοληθούμε με τα χάντικαπ και τα πλεονεκτήματα, καθώς είναι δύσκολο ματς για προβλέψεις. Αντίθετα ξεχωρίσαμε δύο ειδικά στοιχήματα.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αναμένεται να ηγηθεί της «γαλανόλευκης» και θα πάρει πολλές προσπάθειες. Είναι ικανός να κοιτάξει στα μάτια τους ΝΒΑερς των Καναδών και θα ποντάρουμε στο Over 25,5 πόντων του.

Με το Over θα πάμε και στο σύνολο των πόντων του Σάι Γκίλτζιους - Αλεξάντερ. Ο σούπερ σταρ των Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ είναι ένας από τους κορυφαίους σκόρερ στο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου. Δύσκολα θα τον σταματήσει η ελληνική άμυνα και μπορεί να πετύχει τουλάχιστον 21 πόντους.

Από εκεί και πέρα θεωρούμε ότι οι Αυστραλοί θεωρούνται υπερβολικό φαβορί κόντρα στην Ισπανία. Οι Ίβηρες είναι ικανοί να παλέψουν και θα ποντάρουμε το διπλό με πλεονέκτημα 8,5 πόντων.

Ανταγωνιστικό πρόσωπο περιμένουμε κι από τους Βραζιλιάνους απέναντι στους γηπεδούχους Γάλλους και θα στηρίξουμε το διπλό με πλεονέκτημα 12,5 πόντων.

ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΑΣ

ΜΟΝΟ

Ελλάδα - Καναδάς   Σάι Γκίλτζιους  - Αλεξάντερ Over 20,5 πόντοι 1,85

ΜΟΝΟ

Ελλάδα - Καναδάς   Γιάννης Αντετοκούνμπο Over 25,5 πόντοι  1,87

ΔΥΑΔΑ

Αυστραλία - Ισπανία (+8,5)    2     1,50

Γαλλία - Βραζιλία (+12,5)  2    1,53



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ