15.7 C
Athens
Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου, 2024

Αστέρας Τεμένης: Τετράδα κινήσεων με Κέκερη, Ιατρόπουλο, Ανδρικόπουλο και Κούτρα (pics)

Τη ρακέτα του γέμισε ο Αστέρας Τεμένης βάζοντας σε αυτή τον Τάσο Κέκερη (2,02 – 21 ετών).

Ο 21χρονος φόργουορντ προέρχεται από δυο χρονιές στη National League 1 με τον Αίολο Αγυιάς, ενώ έχει αγωνιστεί σε ΑΟ Ταταύλα και Κρόνο Αγίου Δημητρίου.

Επίσης, συμφώνησε με τον Λευτέρη Ιατρόπουλο (1,96 – 24 ετών, 1,4 π.) που την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στην Αχαγιά ’82, τον Κωνσταντίνο Ανδρικόπουλο (1,94 – 18 ετών) που βρισκόταν στην Απολλωνιάδα, και τον Χρήστο Κούτρα (1,96 – 26 ετών) που ολοκλήρωσε την περσινή σεζόν στον Γλαύκο Έσπερο (5,6 π., 6 τριπ.).

Αναλυτικά:

«Ο Αστέρας Τέμενης B.C ανακοινώνει την απόκτηση του φόργουορντ Τάσου Κεκερή (21, 2.00μ.). Ένας παίχτης που θα ενισχύσει σημαντικά τη Frontline της ομάδας μας.  

Ο Τάσος ξεκίνησε από τον Α.Ο Ταταύλα και έχει επίσης αγωνιστεί στον Κρόνο Αγίου Δημητρίου και τα τελευταία 3 χρόνια στον Αίολο Αγυιάς και τη θυγατρική του Α.Ε Αγυιάς. Καλωσορίζουμε τον Τάσο στην ομάδα μας και του ευχόμαστε καλή μπασκετική χρονιά με υγεία

-Ο Αστέρας Τέμενης B.C ανακοινώνει την απόκτηση του φόργουορντ Λευτέρη Ιατρόπουλου (24 ετών, 1,96 μ). Ο Αιγιώτης φόργουορντ θα ενισχύσει σημαντικά τη Frontline μας με την αθλητικοτητα του. Ο Λευτέρης ξεκίνησε από τον Ήφαιστο/Αχιλλέα Αιγιαλείας και έχει επίσης αγωνιστεί σε Άργος Ορεστικό, Κεραυνό Αιγίου και Αχαγιά 82. Ευχόμαστε ολόψυχα στον Λευτέρη, καλή μπασκετική χρονιά με υγεία.

-Ο Αστέρας Τέμενης B.C ανακοινώνει την απόκτηση του γκαρντ Κωνσταντίνου Ανδρικόπουλου (18 ετών, 1,94 μ.). Ένας νεαρός ταλαντούχος γκαρντ που καλύπτει όλες τις θέσεις της περιφέρειας. Ο Κωνσταντίνος ξεκίνησε την καριέρα του από την ομάδα του τόπου καταγωγής του, την Ακράτα κι έχει επίσης αγωνιστεί σε Ήφαιστο/Αχιλλέα Αιγιαλείας, Κεραυνό Αιγίου και Απολλωνιάδα. Ευχόμαστε ολόψυχα στον Κωνσταντίνο καλή μπασκετική χρονιά με υγεία.

-Ο Αστέρας Τέμενης B.C ανακοινώνει την απόκτηση του φόργουορντ Χρήστου Κούτρα (26 ετών, 1,96 μ.). Ένας παίχτης με μεγάλη εμπειρία από τις εθνικές κατηγορίες, θα βοηθήσει πάρα πολύ την περιφέρεια μας. Ο Χρήστος ξεκίνησε την καριέρα του από τον Δούκα και έχει αγωνιστεί σε Παγκράτι, Απόλλωνα Πατρών, Παναχαϊκή και Γλαύκο/Εσπερο. Επίσης έχει διατελέσει διεθνής με τις εθνικές ομάδες παίδων και εφήβων. Καλωσοριζουμε τον Χρήστο στην ομάδα μας και του ευχόμαστε καλή μπασκετική χρονιά με υγεία». 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ