15.7 C
Athens
Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου, 2024

Αναγέννηση Αρκαλοχωρίου: Επιστροφή στην Ελλάδα για Ελάμ (pic)

Στην Ελλάδα επέστεψε ο Νικολάς Ελάμ (1,91 – 25 ετών), ο οποίος μετά τον Διαγόρα Ρόδου θα αποτελέσει τον κοινοτικό της Αναγέννησης Αρκαλοχωρίου.

Ο 25χρονος Γάλλος με ρίζες από το Καμερούν, γκαρντ, αγωνίστηκε στο δεύτερο μισό της σεζόν 2022-2023 στην ομάδα της Ρόδου, έχοντας εξαιρετική πορεία με 16,6 πόντους και 6 εύστοχα τρίποντα.

Πέρυσι αγωνίστηκε στην Ισλανδία και την Skallagrímur Borgarnes σκοράροντας σε 13 παιχνίδια 18,7 πόντους με 6,1 ριμπάουντ και 3,2 ασίστ.

Αναλυτικά:

«Η οικογένεια της Αναγέννηση BC ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας Νίκολας Ελαμέ. Ο αθλητής αποτελεί τον πρώτο Γάλλο με καταγωγή από το Καμερούν που θα φορέσει την φανέλα της ομάδας μας και θα… κλειδώσει τη θέση του «κοινοτικού» για την αγωνιστική περίοδο 2024-2025.

Ο Ελαμε είναι 25 ετών έχει ύψος 1.91 και παίζει στις θέσεις των guard. Στην Ελλάδα έχει αγωνιστεί ξανά στη National League 1 με τη φανέλα του Διαγορα (2022-2023), ενώ πέρσι βρέθηκε στο Ισλανδικό πρωτάθλημα
Με την UMF Skallagrímur Borgarnes. Ο αθλητής έχει ρίζες από το Καμερούν (έχοντας αγωνιστεί και στην εθνική ομάδα της χώρας) και είναι απόφοιτος του Κολλεγίου Arlington, με το οποίο αγωνίστηκε στην πρώτη κατηγορία του N.C.A.A. Εκτός αυτού, στο παρελθόν έχει αγωνιστεί με τις μικρές εθνικές ομάδες της Γαλλίας. Ο Ελαμε έρχεται για πρώτη φορά στην Κρήτη με στόχο να προσφέρει στο σύνολο με τον εκρηκτικό τρόπο παιχνιδιού του.

Bienvenue Nicolas!

Μετά την υπογραφή ο «Ελαμ» είπε:

 «Είμαι ενθουσιασμένος και πολύ χαρούμενος που ξεκινάω να αγωνίζομαι με την Αναγέννηση Αρκαλοχωρίου. Επέλεξα αυτή την ομάδα γιατί πιστεύω ότι ταιριάζει στον τρόπο παιχνιδιού μου. Νομίζω θα πετύχουμε σπουδαία πράγματα ως ομάδα. Είμαι έτοιμος να ξεκινήσω και μπω στο παρκέ για σκληρή δουλειά».

«I’m happy and excited to get started with Anagennisi. I chose this team because I thought it would be a best fit for me and I believe we would achieve great things as a team . I’m ready to get started and get to work».

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ANAGENNISI BC (@anagennisibc)



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ